Hoeveel calorieën per dag heeft een 7-maanden oude kind nodig?

September 26

Hoeveel calorieën per dag heeft een 7-maanden oude kind nodig?

Uw zeven-maand-oude groeit met een snelheid van 1 tot 1,25 pond per maand, volgens KidsHealth. Voor hem om te groeien en ontwikkelen correct moet, je baby calorieën evenals eiwitten, vitaminen, mineralen en vetten. U kunt ervoor zorgen dat uw baby krijgt de voeding en calorieën nodig door het observeren van zijn behoeften en aanbieden van een uitgebalanceerd dieet.

Calorie behoeften

Kinderen en voeding-Staten dat een jongen leeftijd 7 tot 12 maanden moet ongeveer 825 aan 920 calorieën per dag. Een meisje van de baby moet dezelfde leeftijd 765-865 calorieën per dag. Omdat het bereik tot één jaar uitbreidt, is een zeven-maand-oude moet waarschijnlijk het onderste uiteinde van de schaal.

Factoren

Er zijn verschillende factoren die invloed kunnen zijn op de behoeften van uw baby's calorie-inname. Haar formaat is een indicatie van wat ze nodig zult hebben. Als ze groot voor haar leeftijd, kan ze meer calorieën nodig. Ze moet ook meer bij het doorlopen van een groeispurt. Ze wellicht minder calorieën dan een jongen omdat meisjes meestal kleinere fysieke frames hebben.

Calorie-bronnen

Uw zeven-maand-oude ontvangt calorieën uit een verscheidenheid van bronnen. Volgens «««Drugs.com moet hij ongeveer 24 tot 36 ounces formule of borst melk dagelijks. Hij zal ook elke dag eten voor ongeveer twee eetlepels van gepureerde groenten en fruit. Medline Plus suggereert dat u hem gewoon groenten en fruit, zoals perziken, peren, appelmoes, bananen, squash, zoete aardappelen en wortelen bieden. Zijn dieet moet ook bestaan uit ijzer-verrijkte granen en gepureerde vlees kan, en hij ongeveer ½ kopje 100 procent SAP per dag.

Voedsel om te vermijden

Vermijd het geven van uw zeven-maand-oude voedingsmiddelen die ze kan stikken op. Deze omvatten bonen, noten, stukjes appel, druiven, hotdogs en pindakaas. U moet ook vermijden eieren en de melk van de koe, aangezien haar lichaam nog niet klaar om te tolereren deze. Geef niet haar citrusvruchten of sappen, zoals ananas, sinaasappel- of grapefruitsap, omdat de zure eigenschappen diaper huiduitslag kunnen veroorzaken.

Aanbevelingen

Uw baby's arts zal waarschijnlijk zijn groei in grafieken die aangeven van zijn gewicht en lengte patronen volgen. Hij groeit niet goed, kan zijn arts u vragen stellen over zijn dieet of aanbevelen dat u meer calorieën of nutriënten bieden. Houd er rekening mee bij het aanbieden van nieuwe voedingsmiddelen voor je baby dat hij niet misschien geïnteresseerd in het begin. Blijven bieden de nieuwe voedsel om de paar dagen totdat uw baby het probeert.


gerelateerde artikelen