Hoe behoud van een gezonde nier & lever natuurlijk

April 24

Hoe behoud van een gezonde nier & lever natuurlijk

De nieren en de lever zijn organen in uw lichaam die helpen om uit te voeren van de vitale functies, zoals filtratie, opslag van voedingsstoffen en de spijsvertering. Wanneer deze organen zijn werking op een optimaal niveau, bent u kundig voor het meeste voordeel halen uit het voedsel dat je eet. Eten van een dieet van ongezonde, zeer verwerkt voedsel kan afbreuk doen aan de werking van de lever en de nieren en symptomen, zoals indigestie en opgeblazen gevoel veroorzaken. Gelukkig, zowel de lever en de nieren reageren snel op een natuurlijke aanpak, die kan het handhaven van een gezond niveau van functioneren.

Stap 1

Hoe behoud van een gezonde nier & lever natuurlijk

Benadrukken van kwalitatief hoogwaardige eiwitten, in beperkte hoeveelheden. Eiwit is nodig voor het behoud van orgaanfunctie en herstel van beschadigd weefsel. Als u hebben gecompromitteerd nier- of leverfunctie, moet u zich bewust dat het eten van te veel eiwit een spanning op deze organen plaatsen. Hogere kwaliteit eiwitvoedsel omvat vlees, gevogelte, vis en eieren. Lagere kwaliteit eiwitten zijn die gevonden in groenten en gehele korrels, maar beide soorten eiwitten zijn belangrijk voor het handhaven van gezonde nier- en leverfunctie. Spreken met uw arts of diëtist over hoeveel gram eiwit u dagelijks moet.

Stap 2

Hoe behoud van een gezonde nier & lever natuurlijk

Blijf binnen uw calorie bereik, die moet worden verstrekt door uw zorgverzekeraar of diëtist. Wie heeft het gedrang nierfunctie moet streven om een gewicht van gezondheid te handhaven. Eten van healthy foods overdag en verblijf binnen de calorie richtlijnen kunt u afvallen en voorkomen dat overtollige gewicht zetten een druk op zowel uw nieren en de lever. Overtollige calorieën kunnen afbreuk doen aan de werking van de lever en oorzaken vet in de lever worden opgeslagen. 15 calorieën verbruiken per pond die u weeg als een basislijn hoeveelheid dagelijkse inname.

Stap 3

Hoe behoud van een gezonde nier & lever natuurlijk

Beperk uw inname van natrium. Natrium of zout is een essentieel mineraal dat ook op grote schaal gebruikt wordt voor het bewaren van voedsel. Het nuttigen van teveel natrium kan leiden tot een verstoring van de water in je lichaam, het plaatsen van een druk op de nieren. Daarnaast wordt zout waterretentie, vooral bij personen met nieren en een lever die zijn niet goed werkt. Het overtollige water kan een wissel trekken op het cardiovasculaire systeem en verhoogt uw risico op een hartaanval of beroerte. Altijd voeding etiketten te lezen omdat natrium vaak in voedsel zoals bevroren en ingeblikte groenten verborgen is. U moet zitten kundig voor krijgen veel natrium natuurlijk van de gezonde voeding die je eet en niet als een additief ingrediënt.

Stap 4

Hoe behoud van een gezonde nier & lever natuurlijk

Vermijd het drinken van alcohol die leiden aanzienlijke lever en nier waardevermindering en schade tot kan. Alcohol vernietigt cellen van de lever en de delicate elektrolyt evenwicht kan verstoren het lichaam onderhoudt om biologische stabiliteit te handhaven. Het drinken van alcohol kan ook leiden tot je lichaam te behouden water in een poging om elektrolyt balans te herstellen. Helaas, waterretentie veroorzaakt meer bijzondere waardevermindering van de nier en lever werking en kan leiden tot het voltooien van orgaanfalen als onbehandeld.


gerelateerde artikelen