What Not to Wear tijdens zwangerschapsverlof

April 21

What Not to Wear tijdens zwangerschapsverlof

Aangezien de bloeiende modebranche miljoenen dollars investeerde in het vertellen u alleen wat u moet dragen, kan het lastig te bepalen wat u zou moeten vermijden tot is het te laat. De juiste balans van comfort en stijl kan een uitdaging, maar als je lichaam zwangerschap omarmt en uw kledingkast begint te passen zonder speling, het wellicht tijd om te gaan denken over een shopping trip voor zwangerschaps-kleding. Vergeet niet om een vertrouwde winkelstraat buddy en als u wilt opslaan van ontvangstbewijzen in geval van wroeging koper.

Kleding die is niet uw stijl

Het is hard genoeg aan te passen aan je veranderende lichaam tijdens de zwangerschap. Maak je niet zelf voelen zich nog meer ongemakkelijk door een over-sized zwangerschaps-garderobe terwijl u liever anders een uitgeruste blik, of uit voorraad op zwart wanneer u natuurlijk naar heldere kleuren uitgaat nu. Zult u zwangerschap kijken moeiteloos en natuurlijk als u trouw uw favoriete stijl blijven. Zoals u uit pre-zwangerschap kleding groeien, raadpleegt u de zwangerschaps secties aan uw favoriete winkels voor nieuwe alternatieven of proberen kopen sommige van uw must-have nietjes in grotere maten.

Beperkende schoeisel

Hoewel het meestal veilig is om te dragen hoge hak schoenen in het eerste trimester van de zwangerschap, zult u willen verbergen uw stiletto's zodra je in de tweede en derde trimester. Als uw gewrichten en ligamenten ontspannen te bereiden voor levering, kun een regelmatige routine van het lopen op hakken extra spanning op uw benen, terug en de heupen, volgens "Ouders." Bovendien, kunnen hoge hakken plus een groeiende buik een recept voor een ramp als je uw evenwicht halverwege stride verliest. Naast de verlegenheid, kan een zware val uw veiligheid in gevaar brengen.
Strakke sokken of kousen moeten ook worden vermeden omdat deze soorten kousen bevatten vaak elastische voorzien rond de enkels en benen die af bloedomloop snijden kunnen.

Meedogenloos stoffen

Materiaal zoals satijn en fluweel hebben hun plaats in de wereld van de mode, maar die plaats is niet de zwangerschaps sectie. Stoffen die al te plakkerig of stijve zijn zal niet omhelzen uw curves dezelfde manier zacht, elastisch materiaal doet. Kleding gemaakt uit meedogenloos weefsel kan ook u blik meer overgewicht dan zwanger maken. Comfortabele kleding gemaakt van Lycra en katoen combineert met elastische of riempjes aan de taille kunnen worden uitgebreid met je groeiende buik en zijn vaak meer vleiende bij het kweken van baby hobbels.

Onjuiste ondergoed

De meeste vrouwen ervaren drastische veranderingen in hun borsten tijdens de zwangerschap. Vaak, zal niet kleine lace bras verlenen de nodige bijstand voor een comfortabel verblijf tijdens de zwangerschap. Overschakelen naar speciaal ontworpen zwangerschaps BH of goed uitgeruste sport BH zal helpen kleren passen beter en voorkomt pijnlijke spanningen op de rug en schouders. Zorg ervoor om nieuwe beha metingen als uw lichaam verandert. Een studie van de 2008 gepubliceerd in Chiropr Osteopat geeft aan dat 80 procent van de vrouwen niet van de juiste BH maat dragen en dat verkeerde BH maat kan bijdragen tot pijn in de rug. Hoewel meer onderzoek is nodig om te verduidelijken of hormonale veranderingen, pasvorm van de beha, of beide, leiden tot pijn.
Tijdens de zwangerschap veroorzaken verhoogde lichaam temperaturen veranderingen in een vrouw vaginale afscheiding, waardoor schimmel en bacteriƫle infecties vaker. Katoenen ondergoed het perineale gebied droger te houden en te voorkomen dat de groei van organismen als deze.


gerelateerde artikelen