Visolie & hartkloppingen

September 15

Visolie & hartkloppingen

Volgens een artikel van juni 2005 in USA Today bleek een studie onder leiding van Merritt Raitt van de Portland VA medisch centrum dat vis olie supplementen aritmie bij patiënten die al gevoelig voor onregelmatige hartslag waren kunnen veroorzaken. Dit is een verrassing, zelfs voor degenen die leiden van de studie, aangezien visolie zo veel gunstige effecten op de gezondheid heeft.

Overwegingen

Dr. Raitt zegt dat andere drugs weergegeven om te voorkomen dat ritme-storingen ook kunnen veroorzaken ze bij de ziekste mensen met terugkerende aritmie. Hij speculeert dat omega-3 visolie een soortgelijke tweesnijdend zwaard kan zijn. Volgens een artikel gepubliceerd door het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, blijkt studies dat vis olie supplementen gunstig in het verlagen van het risico van hart-en vaatziekten. De American Heart Association adviseert dat mensen met gedocumenteerde coronaire hart-en vaatziekten regelmatig een verscheidenheid van vette vis eet, zoals zalm, tonijn, makreel, haring en forel. Uw arts kan aanbevelen vis olie supplementen, ook.

Soorten hartkloppingen

Hart hartklopping is een ongemakkelijk besef van uw hartslag. Het kan voelen alsof het je hart is stampende of racen. Misschien voel je overgeslagen, extra of onregelmatige beats, of uw pols lijkt misschien erg traag. Een trage pols heet bradycardie en een ongewoon snel hartritme wordt tachycardie genoemd. Boezemfibrilleren is een onregelmatige hartslag, dat zich voordoet wanneer een Hogerhuis van het hart, een atrium, niet verslaan in sync met een lagere kamer, of een hartkamer. Boezemfibrilleren treedt op in een geschatte 2 miljoen Amerikanen en is de meest voorkomende vorm van aritmie, volgens de American Stroke Association. Ventrikeltachycardie komt minder vaak voor en is een veel gevaarlijker aritmie.

Diagnose

Hoewel hartkloppingen meestal niet waarvoor ernstige bezorgdheid bestaat zijn, is het belangrijk om de oorzaak van het probleem vast te stellen. Uw arts kan de diagnose van het probleem door middel van een elektrocardiogram of ECG. Echter om een juiste diagnose, moet de ECG worden uitgevoerd terwijl de hartkloppingen zijn gebeurd. Als de hartkloppingen intermitterende zijn, kan uw arts wil u dragen van een monitor voor 24 uur. Boezemfibrilleren is een ernstige risicofactor voor beroertes en ventriculaire tachycardie kan plotseling hartfalen, dus het is belangrijk voor de behandeling van deze aandoeningen medisch.

Behandeling voor gewone hartkloppingen

Hartkloppingen kunnen ook worden veroorzaakt door overmatige lichaamsbeweging, angst, koorts, cafeïne, nicotine, cocaïne, dieetpillen, overactieve schildklier, bloedarmoede, hyperventilatie en sommige medicijnen. Sommigen vinden ook dat de vis olie supplementen lijken te leiden tot hartkloppingen. U kunt het probleem helpen door vermindering van de inname van cafeïne, vermindering van stress en niet roken. Ademhaling oefeningen, yoga en tai chi oefeningen kan ook helpen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

Visolie supplementen

Visolie helpt te verminderen van cholesterol en hart-en vaatziekten te voorkomen. Als u vindt dat vis olie supplementen lijken te leiden tot hartkloppingen, neem ze dan niet. In plaats daarvan, het eten van vette vis ten minste tweemaal per week. U kunt omega-3 vetzuren ook krijgen van walnoten, olijven, olijfolie en notenolie, evenals lijnzaad olie.


gerelateerde artikelen