Remedies voor seizoengebonden allergieën in peuters

March 6

Remedies voor seizoengebonden allergieën in peuters

Runny neus, huiduitslag, eikels, hoofdpijn en slaap stoornissen. Al zijn de symptomen van seizoengebonden allergieën. Ouders kunnen zich afvragen of de behandelingen die veilig zijn voor hun eigen seizoengebonden allergieën ook veilig voor hun peuters zijn. Kinderarts Dr. Jim Sears zegt, "Allergieën zijn het resultaat van het immuunsysteem van een"out-of-balance"." Zowel de traditionele en de alternatieve behandelingen bestrijden effectief seizoengebonden allergieën. Ouders moeten bespreken symptomen die hun peuter met een dokter of alternatieve gezondheidszorg provider heeft alvorens een behandelplan.

Eerste basisstappen

Ouders wiens peuters lijden aan seizoensgebonden allergieën moeten afzien van het gebruik van huishoudelijke schoonmaakmiddelen, wasmiddelen en huidverzorging producten die bevatten parfums, kleurstoffen of conserveringsmiddelen die symptomen kunnen verergeren. HEPA-, of hoog rendement deeltjes lucht filters zijn meest effectief in het verwijderen van allergenen uit de lucht. Zorg ervoor dat alle eenheden van verwarming en airconditioning in het huis zijn huidige op hun schoonmaak schema's.

Antihistaminica

Zyrtec en Claritin zijn antihistaminica die veilig zijn voor kinderen boven de leeftijd van 2. Sears zegt dat deze niet-sederende antihistaminica zijn veilig voor langdurig gebruik, vooral omdat, wanneer verlaten onbehandeld, seizoensgebonden allergieën tot meer ernstige complicaties zoals astma leiden kunnen. Beide van deze antihistaminica vroeger alleen verkrijgbaar op recept, maar zijn nu over-the-counter medicatie.

Natuurlijke Remedies

Kinderarts Dr. Jay Gordon raadt aan natuurlijke behandelingen voor seizoensgebonden allergieën bij peuters. Brandnetel is een natuurlijke antihistaminicum dat peuters, een tinctuur of thee nemen kunnen. Lavendel en clary sage etherische oliën kunnen helpen verlichten van de spierspanning en de congestie die soms begeleiden van seizoengebonden allergieën en kan worden toegevoegd aan een bad of lotion unscented. Echinacea en Colloïdaal zilver helpen stimuleren het immuunsysteem en kunnen worden genomen in capsule vorm. Peuters die aan seizoengebonden allergieën lijden moeten ook eet veel vitamine C en knoflook, beide strengtheners van de bekende immuniteit.

Chiropractie werk

Aangezien seizoengebonden allergieën een manifestatie van een aanval op het immuunsysteem zijn, betekent dit dat chiropractie werk kan worden dat er een effectieve behandeling voor seizoengebonden allergieën. De chiropractici praktijk onder de theorie van het immuunsysteem is gekoppeld aan het centrale zenuwstelsel, die is aangetast door een onjuiste wisselkoersenverhoudingen, of subluxations, in de wervelkolom. De chiropractici van het gebruik een zachte aanraking met peuters als heraansluiting hun stekels. Duur en frequentie van de behandeling varieert van patiënt tot patiënt.

Allergie schoten

Als niets schijnt te brengen de peuter vrijstelling van seizoengebonden allergieën, dan is het wellicht tijd om te overwegen allergie schoten. De American Academy of Pediatrics beveelt aan allergie schoten alleen in het geval van ernstige seizoengebonden allergieën die niet reageert op iets anders. Allergie schoten elimineren de noodzaak voor een dagelijkse antihistaminicum, die zou kunnen een pluspunt voor sommige ouders zijn.


gerelateerde artikelen