De beste voetbal klampen in de wereld

February 20

Het vinden van het juiste paar schoenplaatjes is essentieel om een solide spel van voetbal. Schoenplaatjes nodig voor duurzame en lichtgewicht, hebben grote tractie en ondersteunen van de voet en enkel. Zonder een goede combinatie van klampen is het veel gemakkelijker te worden verwond op het veld. Nike, Adidas en Umbro Pantofola d'Oro alle produceren high-end schoenplaatjes bedoeld voor optimale prestaties.

Nike

De Nike maakt extreem lichtgewicht schoenen uit zacht leder voor duurzaamheid en flexibiliteit. Typisch, de buitenzool is verdeeld in twee damwandstaal, het toevoegen van ondersteuning aan de binnenkant mes van de voet en de boog en de schoen meer overeenstemming te geven aan de voet. De noppen, die de uitsteeksels aan de onderkant van de schoen, worden ook opgesplitst in twee, waardoor voor grotere tractie en controle. Nike is één van de toonaangevende merken voor voetbal schoenplaatjes vanwege de ondersteuning, de stabiliteit en de flexibiliteit van hun schoenen.

Pantofola d'Oro

Deze schoenen zijn gemaakt van kangoeroe huid, dat zacht en waterafstotend is. Dit houdt je voeten droog en comfortabel tijdens het afspelen. Het is bekleed met kalf huid, die voldoet aan uw voeten en voegt ondersteuning en duurzaamheid aan de schoen. Dit geeft u ook meer controle en snelheid. Terwijl een beetje duurder dan de Amerikaanse-en-klare klampen, Pantofola schoenplaatjes zijn ontworpen voor betere tractie. Aangezien Pantofola d'Oro niet alleen voetbal klampen maakt, staan hun schoenen ook bekend om de stijl en comfort.

Umbro

Deze schoenen zijn gemaakt van Japanse micro-vezel, die is zeer lichtgewicht, sterk en duurzaam. Ze zijn gemaakt met perforaties in de schoen te laten de voeten beter ademen en te verminderen van het gewicht van de schoen. Ze hebben ook een innerlijke frame ter ondersteuning van de zool van de voet en de boog. Umbros komen met een sok voering voor extra steun en een flexibele zool, waardoor gemakkelijker voetenwerk. Ze zijn speciaal ontworpen voor moeilijker gras omdat de noppen worden gegoten voor betere aangrijpend.

Adidas

De lijn van Adidas is ook gemaakt van kangoeroe leder voor de kwaliteit van zijn lichtgewicht, flexibel en duurzaam. Ze hebben een EVA inlegzool en sneldrogende voering zodat vocht uit de schoenen, terwijl de voeten zweten. De studs zijn schroef in, waardoor u meer opties over speelvelden. Adidas schoenplaatjes zijn zeer geschikt voor indoor of outdoor soccer, en ze komen in een verscheidenheid van verschillende kleuren en prijzen.


gerelateerde artikelen