Toverhazelaar voor spataderen

August 3

Toverhazelaar voor spataderen

Spataderen, zo genoemd vanwege hun spin-achtige configuratie, zijn kleine, verwijde bloedvaten die voornamelijk verschijnen op het gezicht en de benen. Ze veroorzaken soms pijn en een branderig gevoel. Terwijl verder wetenschappelijk onderzoek is nodig om te bevestigen de doeltreffendheid van alternatieve oplossingen bij de behandeling van spataderen, aanbevelen herbalists toverhazelaar te verlichten ongemak en ontsteking geassocieerd met de aandoening. Overleggen met uw arts voordat u herbal remedies thuis.

Identificatie

Toverhazelaar, anders bekend als hamamelis, winterbloom en gevlekte adler is een bos boom inheems in Canada en het oosten van de Verenigde Staten. De blijvende struik groeit tot een hoogte van 15 voet en draagt opvallende gele bloemen in de herfst, gevolgd door bruin fruit capsules. Toverhazelaar de bladeren en grijs-bruine bast, geoogst en gedroogd in de herfst, worden gebruikt in tincturen voor een aantal medicinale doeleinden.

Geschiedenis

De therapeutische waarde van toverhazelaar erkend Indianen eerst in de jaren 1600. Volgens «««Herbs2000.com introduceerde ze de plant als pappen voor zwelling en irritatie van vroege Europese kolonisten in de 18de eeuw. Het gebruik ervan als een samentrekkend verspreidde zich al snel snel naar Europa en daarbuiten. Gedestilleerd heks hazel, hetzelfde product miljoenen mensen gebruiken vandaag, werd populair in het midden van de 19e eeuw voor huidaandoeningen en aambeien.

In een kwestie van "The British Medical Journal" 1887, Dr. John V. Shoemaker, Professor in de dermatologie in de Medico-chirurgische College van Philadelphia, aangeprezen toverhazelaar van krachtig samentrekkend, ontstekingswerend en haemostatic kwaliteiten bij de behandeling van gezwollen aderen. Schoenmaker zei, "Het is een remedie bij uitstek in ziekte als gevolg van een ontspannen toestand van de veneuze en capillaire muren."

Voordelen

Looizuur (tannine) en vluchtige oliën, de voornaamste werkzame bestanddelen in toverhazelaar, werken als vasoconstrictors, beklemmende tiny spataderen onder het huidoppervlak. Volgens de Universiteit van Michigan Health System blijkt Duitse farmacologische studies dat toverhazelaar versterkt aderen en fungeert als een anti-inflammatoire. Looizuur (tannine) ook goed voor de toverhazelaar samentrekkend actie waarmee scherpen opgezwollen aderen en repareren van hun normale structuur.

Dr. Varro E. Tyler, auteur van "Honest Herbal," wordt overigens gesteld dat Commissie E, een regering benoemde team van Duitse wetenschappers, de toverhazelaar positieve antioxidant, antiseptisch en anti-inflammatoire eigenschappen herkent bij de behandeling van spataderen. De belangrijkste bestanddelen van de plant helpen krimpen van weefsel en fungeren als milde sedativa voor het verlichten van pijn en ongemak spataderen is gekoppeld.

Gebruik

Verkrijgbaar in crèmes, thee en tincturen, de Universiteit van Maryland Medical Center suggereert koude kompressen toverhazelaar en duizendblad thee toe te passen op de getroffen gebieden voor het tijdelijk verlichten van pijn en branden. Geniet van een washandje met gedestilleerd heks hazel en duizendblad thee, en tweemaal daags toe te passen.

Overwegingen

Toverhazelaar kan maagklachten, misselijkheid, braken, constipatie en leverschade Wanneer geconsumeerd. De University of Michigan Health System waarschuwt dat er intern gebruik van toverhazelaar kan interfereren met de absorptie van geneesmiddelen bevattende alkaloïden. Als gevolg van de toverhazelaar hoog tanninegehalte, Vermijd het gedurende langere perioden. Gebruik geen commercieel geproduceerde Toverhazelaar water intern.


gerelateerde artikelen