Caloriearm, Low-Carb maaltijd ideeën

April 19

Caloriearm, Low-Carb maaltijd ideeën

Een low-carb dieet bevat meestal 40 procent of minder calorieën uit voedsel zoals zetmeelrijke groenten en fruit, granen, granen, pasta, snoep, brood en rijst, zegt elk dieet. Een low-carb dieet kunt u helpen afvallen omdat het ernstig beperkt hele Voedingsgroepen die een belangrijke bron van calorieën kunnen. U kunt kiezen uit verschillende low-carb maaltijd opties om uw calorieën en vet onder controle te houden.

Eiwit omeletten

Eiwitten zijn laag in calorieën en hoog in eiwit. Ze bevatten ook geen koolhydraten. Klauteren vier eiwit met baby spinazie, champignons en 1 oz. van Zwitserse kaas voor ongeveer 200 calorieën en slechts 3,5 g koolhydraten. Voeg een ½ kopje frambozen toe te voegen slechts 30 calorieën en koolhydraten 7 g. Andere low-carb toevoegingen aan eiwit zijn salsa met een plakje avocado, gerookte zalm en crème kaas of in blokjes gesneden tomaten en fetakaas.

Ham en kaas en tonijnsalade

Vermijd besteding van het geld en restaurant navigeren door het opstellen van een low-carb, low-calorie lunch thuis. Maak pinwheels door glooiende 3 oz. van deli ham en 1 oz. van kaas in grote romaine bladeren en snijden voor zowat 200 calorieën en 2 gram koolhydraten. Een oranje voor zoveelste 11 g koolhydraten en 60 calorieën bevatten.

Gebruik andijvie bladeren om opscheppen een salade gemaakt door roeren samen 3 oz. water boordevol tonijn met 1 tbsp. van kappertjes, gehakte selderij, citroensap en 1 tbsp. van vetvrije yoghurt voor ongeveer 5 gram koolhydraten en 180 calorieën.

Een eiwit met groenten

Low-carb, low-calorie diners hoeft niet te nemen een heleboel voorbereiding. 3 tot en met 4 oz. van een gegrild of gebraden mager eiwit naast waterige, vezelige groenten komen meestal in onder 300 calorieën en 10 gram koolhydraten. Kopen van een kip van de grill en de borst naast een salade gemaakt met een zak van vooraf gewassen greens, een ½ oz. van blauwe kaas en lichte balsamico dressing voor een diner van 250 calorieën en ongeveer 4 gram koolhydraten eten. Bak 4 oz. van wilde zalm in een oven van 400 graden tot door kookte en met acht asperges spears voor 250 calorieën en slechts 5 gram koolhydraten genieten.


gerelateerde artikelen