Welke dubbele punt reinigingsmiddel Is het beste voor het verwijderen van maag vet?

June 16

Welke dubbele punt reinigingsmiddel Is het beste voor het verwijderen van maag vet?

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, wordt de Amerikaanse samenleving steeds gekenmerkt door de bevordering van een verhoogde inname van ongezonde voedingsmiddelen en een gebrek aan lichaamsbeweging. Deze omgeving heeft geleid tot een groeiend obesitasprobleem. Dubbele punt zuivering groeit in populariteit als een middel om ongewenste ponden schuur.

Moet u een reinigen?

Een jaarlijkse zuivering is aanbevolen door sommigen in de medische wereld. De inname van verwerkte voedingsmiddelen zorgt ervoor dat uw lichaam traag worden en remt werking. Enkele voorkomende symptomen van een ongezonde dubbelpunt zijn overtollige gewichtstoename, obstipatie en opgeblazen gevoel, gas en intestinale ongemak, vermoeidheid, slechte spijsvertering en gevoel na het eten van gebukt.

Beoordeling van factoren

Terwijl 85 procent van reinigt zijn volledig nutteloos, er zijn vele kwaliteitsproducten. Belangrijke overwegingen zijn de kwaliteit van de ingrediënten, de mogelijke bijwerkingen en de prijs. Klantenreacties cijfer ook in de criteria voor de selectie van dat de top reinigt.

Ingrediënten

De meest effectieve dubbele punt reinigingsmiddel bevat een hoog niveau van probiotica. Dit zijn de "goede" bacteriën die helpen bevorderen van goede gezondheid, stimuleren het immuunsysteem van uw lichaam en helpen bij een gezonde spijsvertering. Reinigingsmiddelen bevatten ook een natuurlijk laxeermiddel, zoals senna of cascara sagrada. De vezel is een belangrijk ingrediënt voor een dubbele punt schoonmaken. Sommige mei reinigt zelfs bevatten kruiden die toxines te deactiveren en remmen "slechte" bacteriële groei.

Voordelen

Naast verhoging dubbelpuntgezondheid en inducerende gewichtsverlies, reinigingsmiddelen zal je lichaam ontdoen van giftige stoffen en afval, verhogen van uw metabolisme. De extra voordelen van een plattere buik, verhoogde energie, gezondere stoelgang en minder gas kan zich ook voordoen.

Prijzen

Kosten voor dubbele punt reinigingsmiddel variëren van eenvoudige verzend- en verwerkingskosten in rekening gebracht voor een onlangs vrijgegeven product met honderden dollars voor een interne cleansing kit.

Overwegingen en waarschuwingen

Terwijl je zal afvallen met een kwaliteit dubbele punt schoonmaken, het zal weinig doen om te pakken van het vetpercentage in je lichaam. De kleine toename van de stofwisseling die je ervaart zal niet branden vetcellen. Er zijn meldingen van allergische reacties op psyllium, een gemeenschappelijk ingrediënt in kruiden reinigingsmiddelen. Mogelijke reacties omvatten huidirritaties, gearbeid, ademhaling en anafylaxie. Twee andere gemeenschappelijke ingrediënten, Cascara en Senna, hebben de mogelijke bijwerkingen veroorzaken ernstige abdominale krampen, diarree en braken en bruine urine.


gerelateerde artikelen