Gebruik van saffloerolie

September 28

Gebruik van saffloerolie

Saffloerolie is gecategoriseerd als een gezond meervoudig onverzadigd vet mild in smaak als invaller in bijna elk recept olie gebruikt. De olie wordt gewonnen uit Saffloer zaden een natuurlijke bron van linolzuur. Linolzuur is een essentieel vetzuur omega-6 niet geproduceerd door het lichaam daarom moeten worden ingevoerd, van externe bronnen en gestoken van het lichaam--het is essentieel voor de groei en functie.

Suppletie

Gebruik van saffloerolie

Volgens The American Journal of Clinical Nutrition, geconjugeerd linolzuur van saffloerolie verlaagt van lichaamsvet en verhoogt de algehele mager spier. Een recente klinische studie uitgevoerd aan de Ohio State University heeft aangetoond dat het dieet aan te vullen met saffloerolie helpen kan verbranden van lichaamsvet en bevorderen van mager spierweefsel. Hoewel sommige resultaten uit dagelijkse suppletie voortvloeien, moet dagelijkse oefening, indien mogelijk, een deel van uw dagelijkse regime voor optimale wellness.

Je lichaam maakt alle cholesterol en verzadigd vetten nodig, nog voor de vervaardiging van de gezonde vetten zoals enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetten om evenwichtig cholesterolgehalte.

Volgens de Mayo Clinic ter vervanging van verzadigde oliën helpen verlagen LDL (low-density lipoprotein) cholesterolniveaus in het bloed waardoor het verlagen van risico op hart-en vaatziekten. Consumeren 1 koffielepeltje saffloerolie tot 5 keer per dag. Saffloerolie kan worden gebruikt in salade dressings, bakken, frituren en marinades met uitstekende verwarming tolerantie.

De omega-6-Eva (essentiële vetzuren) kan ook worden genomen in pilvorm. Talrijke uitgepakte vormen van saffloerolie (linolzuur) in gelcap vorm zijn beschikbaar op de markt onder de naam supplement CLA met aanbevolen dagelijkse gebruik.

Huidverzorging

Gebruik van saffloerolie

Saffloerolie is een natuurlijke moisturizer en wordt gebruikt om de huid te voeden. De olie is verkrijgbaar in sommige huid zorg productlijnen en als een vervoerder olie in blends massage of crèmes. Saffloerolie is laag in comodogenic actie, waarin de tendens van de oliën om te blokkeren poriën.

Volgens Aura Cacia Saffloer is olie een licht en hoog in de vitamine E nodig voor de gezondheid van de huid. Als gevolg van de lichte dichtheid van saffloerolie, die het is ook een bekend te gaan ranzig het snelst in vergelijking met andere drager oliën. U kunt de olie leven verhogen door te slaan in donkere glazen flessen. Om een eenvoudige massage olie combineren 4 tot en met 5 druppels etherische olie zoals lavendel aan 20 ml saffloerolie.

Chinese geneeskunde

Gebruik van saffloerolie

Saffloerolie wordt beschouwd als warm en prikkelende, een populaire component in de traditionele Chinese geneeskunde. De kenmerken worden gecategoriseerd met het hart en de lever meridianen. De olie wordt gebruikt voor een verscheidenheid van behandelingen, waaronder om het bloed blazen in afwezigheid van menstruatie, traumatisch letsel, pijn en zelfs soms van aderverkalking. Het wordt meestal gebruikt in combinatie met andere onderdelen zoals rode peony en angelica wortel te maken van een gecombineerde formule, met Saffloer als de primaire rustiger. Volgens acupunctuur vandaag publicatie, moeten als gevolg van kalmerende effecten waarschuwde gebruik tijdens de zwangerschap.

Historisch gebruik

Gebruik van saffloerolie

In het begin van 1600, Willem de Kooning gebruikt saffloerolie als een hechting medium voor olieverf schilderij. De olie werd gecombineerd met water, van kunstenaar verf en oplosmiddel. Als u liever de traditionele methoden van olieverfschilderij saffloerolie kunnen worden gebruikt voor het repliceren van de 1600 tot 1700 - tijdperk traditie.


gerelateerde artikelen