Hoe te verminderen van hyperactiviteit door dieet veranderingen

September 24

Hoe te verminderen van hyperactiviteit door dieet veranderingen

Hyperactiviteit is een symptoom van de stempel van de neurologische aandoening aandacht-deficit/hyperactivity disorder, ook bekend als ADHD, een chronische aandoening meestal gediagnosticeerd in de kindertijd en gekenmerkt door fysieke hyperactiviteit evenals onoplettendheid, slechte concentratie en impulsief gedrag. Terwijl er geen remedie voor ADHD is, worden veel verschillende behandelingen gebruikt voor de behandeling van de symptomen, met inbegrip van medicatie, gedragstherapie en ingrepen in het dieet. Harvard Medical School zegt dieet alleen is waarschijnlijk niet de belangrijkste factor in hyperactiviteit en andere symptomen van ADHD. Echter, sommige ouders melden goede resultaten met de ingrepen in het dieet bij hyperactiviteit. Om veiligheidsredenen, Raadpleeg altijd uw kind kinderarts voordat het tot instelling van een dieet behandeling bij hyperactiviteit.

Stap 1

Vermijd kunstmatige kleuren. Volgens «««MayoClinic.com lijken kunstmatige kleurstoffen toegevoegd aan verpakte levensmiddelen te verergeren hyperactiviteit bij sommige kinderen. Kunstmatige kleuren worden meestal gevonden in snoep, dranken, ijs en een helder-gekleurde bewerkte voedingsmiddelen, dus probeer het elimineren van deze voedingsmiddelen van voeding van uw kind als u bezorgd bent over hyperactief gedrag.

Stap 2

Knip voedsel dat gemeenschappelijke allergenen, zoals zuivelproducten, tarwe, chocolade en eieren. De Universiteit van Maryland Medical Center, of UMMC, meldt dat, hoewel onderzoek niet volledig overtuigend, deze voedingsmiddelen kunnen worden betrokken bij sommige kinderen hyperactiviteit. Omdat het moeilijk worden kan te elimineren zo veel voedingsmiddelen, misschien u wilt uitknippen een voedingsgroep tegelijk en kijk voor hyperactiviteit verbetering met elke verandering van dieet om te bepalen welke, indien van toepassing, gedrag beïnvloedt.

Stap 3

Vermijd voedingsmiddelen met salicylaten, bepaalde chemische stoffen gevonden natuurlijk in verschillende planten en plantaardige levensmiddelen, met inbegrip van alle bessen, chilipoeder, appels en appel cider, kruidnagel, druiven, sinaasappelen, perziken, chili pepers, paprika, pruimen, pruimen en tomaten. Een populair dieet voor de behandeling van ADHD, genaamd de Feingold Dieet, salicylaten en additieven beperkt en is zeer succesvol voor sommige kinderen met hyperactiviteit, zegt UMMC. Echter deze dieet verandering is een uitdaging op te leggen, gegeven de waaier van voedingsmiddelen die moeten worden vermeden.

Stap 4

Bevatten omega-3 vetzuren in de voeding van uw kind. Hoewel meer onderzoek nodig is, adviseert Harvard Medical School dat omega-3 vetzuren gunstig zijn voor kinderen met hyperactiviteit problemen zou kunnen zijn. Deze hart-gezonde vetten zijn gevonden in zalm, tonijn, makreel, amandelen, walnoten, olijfolie, olijven, koolzaadolie, pindakaas en avocado's. Omdat er geen medisch overeengekomen dosering richtlijnen voor omega-3 vetzuren in verband met hyperactiviteit en omdat omega-3's worden beschouwd als gezond en wenselijk voor iedereen als onderdeel van een gezond dieet, bevatten vrij deze voedingsmiddelen in het dieet van uw kind zo vaak als je kunt.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg altijd uw familie kinderarts of een pediatrische neuropsycholoog voordat u begint met tussenkomst van dieet voor uw kind hyperactiviteit of andere symptomen van ADHD.

gerelateerde artikelen