Hoe te verminderen gewicht van het Water bij mannen

July 6

Hoe te verminderen gewicht van het Water bij mannen

Waterberging wordt besproken onder vrouwen veel meer dan mannen, maar de waarheid is dat afgezien van hormonale problemen, mannen vaak water om dezelfde redenen als vrouwen behouden. En het kan net zo ongemakkelijk. Water gewicht en retentie kunnen ertoe leiden dat verscheidene ponden bereiken en maak uw maag opgeblazen en je armen en benen gezwollen. Als uw kleren niet zo goed passen of als horloges, ringen of schoenen ongewoon strak lijkt, zou kunnen je hebben water gewichtstoename. U kunt diverse maatregelen om te voorkomen krijgen water water of positiebepaling naar de werkstuk zodra je het merkt nemen.

Stap 1

Hoe te verminderen gewicht van het Water bij mannen

Bezoek uw arts om ervoor te zorgen dat u hoeft niet een medische aandoening die wordt veroorzaakt door het gewicht van het water. Annapolis oncologie meldt dat de schade in het hart, de lever of de nieren u behouden water kunnen veroorzaken. Ook, vraag uw arts als de water retentie probleem wordt veroorzaakt door de eventuele medicijnen die u momenteel neemt.

Stap 2

Verminder je inname van natrium. Natrium komt voor in keukenzout ook zoals in veel verwerkt voedsel. Gebruik kruiden, zoals UI, knoflook en citroen, om het seizoen uw voedsel in plaats van zout. Lees de etiketten van alle verwerkt voedsel die je koopt. Veel winkel koopt kant en klare producten bevatten een hoog gehalte aan natrium, die u kan niet zelfs realiseren dat je consumeren.

Stap 3

Hoe te verminderen gewicht van het Water bij mannen

Wijzig uw dieet. Cut naar beneden op levensmiddelen die bevatten toegevoegde suikers, witte bloem of verzadigde vetten, zoals pizza en frietjes, alle waardoor u behouden water. In plaats daarvan kies voedingsmiddelen die meer natuurlijke ingrediƫnten, zoals vers fruit, groente tuin, mager deelstukken van vlees, verse vis, gevogelte, peulvruchten en hele korrels brood gemaakt zonder enige additieven bevatten.

Stap 4

Hoe te verminderen gewicht van het Water bij mannen

Drink meer water. Uitdroging kan ertoe leiden dat water behouden en krijgen water gewicht. Als je lichaam niet wat het nodig heeft, houdt het op wat het heeft. Drinken van ten minste acht tot 10 glazen water die per dag helpen zal om u te houden gehydrateerd tijdens het spoelen van de ingehouden water uit je lichaam. Vergeet niet dat koffie, frisdrank of bier tellen niet als water. Alle deze dranken zal eigenlijk uitdroging eerder dan helpen.

Stap 5

Hoe te verminderen gewicht van het Water bij mannen

Oefenen meer. Een reguliere cardiovasculaire en sterkte opleiding program helpt te houden van uw stofwisseling en spijsvertering in werking. Daarnaast zal een goede cardiotraining u helpen om zweet uit het water dat u behouden. Zorg om te hydrateren nadat u klaar bent of u zal de cyclus opnieuw beginnen.

Wat die u nodig hebt

  • Zoutarm eten
  • Mager vlees
  • Hele-korrels
  • Fruit
  • Groenten
  • Peulvruchten
  • Water
  • Cardio-apparatuur
  • Krachttraining apparatuur

gerelateerde artikelen