Tarwe, aardappel, & zetmeel gratis koken

November 7

Tarwe, aardappel, & zetmeel gratis koken

Bloem--meestal gemaakt door slijpen korrels--is een belangrijk ingrediënt gebruikt voor bakken en koken in voedingsmiddelen zoals brood en pasta's. Basisonderdelen van de korrels zijn onderverdeeld in gluten en zetmeel, maar veel mensen kunnen ook allergisch zijn voor deze onderdelen. Met deze specifieke voedselallergieën, moeten ingrediënten worden gebruikt die niet deze onderdelen bevatten. Dientengevolge, moeten tarwe-, aardappel - en zetmeel-gratis ingrediënten en recepten worden gebruikt. Koken zonder tarwe, vereist aardappel of zetmeel een bepaald proces om hen te elimineren van het voedsel.

Stap 1

Lees de lijst van de ingrediënten aan elk recept. Raadpleeg een kookboek met tarwe-, aardappel- of zetmeel-vrije recepten voor voorgestelde recepten en ingrediënten te vervangen. Soms, deze recepten kunnen weglaten van meel, maar sommige recepten vereisen een plaatsvervanger.

Stap 2

Lees de nutriënten etiketten voor het ingrediënt lijst en mogelijke voedselallergenen op elk voedsel. De Amerikaanse voedsel allergenen etikettering vereist bewerkte voedingsmiddelen bevatten potentieel allergeen voedselinformatie voor melk, eieren, noten, pinda's, tarwe, soja, vis en schaaldieren. Zoek naar tarwe of gluten op het etiket van nutriënten.

Stap 3

Vervangen door meel in plaats van de tarwe, aardappel of zetmeel. Recepten met kleine hoeveelheden bloem krijgen de beste resultaten met Plaatsvervanger meel. Glutenvrij meel zal absorberen meer water dan tarwemeel, waarvoor u water toevoegen.

Stap 4

Kies de plaatsvervanger van de specifieke meel op basis van het voedsel. Gemeenschappelijke tarwe-, aardappel- en zetmeel-gratis meel bevatten amaranth, quinoa, sorghum arrowroot, bruine rijst en boekweit meel. Verhoudingen blijft bijna het zelfde voor de meeste recepten.

Stap 5

Winkel vervangen door meel in een luchtdichte verpakking te verlengen de houdbaarheid. Sommige meel wellicht ook op te slaan in de koelkast om versheid.

Tips

  • Sommige kruidenierswinkelopslag zal isoleren tarwe-, aardappel- en zetmeel-vrije producten in één sectie zoals de afdeling gezondheid van voedsel. U kunt ook het opzoeken van mogelijke producten via een online winkel.
  • Experimenteren met verschillende meel en recepten te vinden van een specifieke combinatie met een goede smaak.
  • Diëtist raadplegen voor aanbevelingen over plaatsvervanger meel of tarwe, aardappelen en zetmeel gratis kooktips.

Wat die u nodig hebt

  • Maatbeker
  • Bloem substituten
  • Luchtdichte verpakking

gerelateerde artikelen