Hoe strak moet uw basketbalschoenen?

September 16

Hoe strak moet uw basketbalschoenen?

U kunt de nieuwste en meest trendy uitziende basketbalschoenen, maar mode moet nooit troef pasvorm. Basketbalschoenen moeten passen anders dan niet-sportschoenen, geven een goede pasvorm op sommige plaatsen, maar verlaten kamer in anderen te helpen u beter kunt verplaatsen op de rechter.

Tenen

Je zou kunnen hebben verteld een beetje groeiende om ruimte te laten in de schoenen toen je een kind en die regel nog steeds voor basketbalschoenen geldt. Dick's Sporting goederen suggereert verlaten van een miniatuur in de lengte van de ruimte tussen het einde van de schoen en het einde van de langste teen. Bovendien, volgens «««PodCare.com, je tenen moeten niet worden geperst, maar in plaats daarvan moet u genoeg ruimte te spreiden ze comfortabel. Een onjuiste teen passen kan leiden tot blaren teennagel problemen, likdoorns en eelt.

Breedte en Bend

De tussenzool is het midden van het gebied van de voet, rond de punten waar je voeten de grootste zijn. Je voet moet comfortabel passen over dit deel van de schoen, volgens Dick's Sporting goederen. Je moet er niet veel verkeer, maar je voet mag niet worden gedwongen te strekken ter dekking van de breedte of. Je schoenen moeten alleen buigen waar de tenen buigen op de bal van de voeten en niet op de tussenzool. Buigen in andere gebieden betekent dat de pasvorm ook los is.

Hakken

De juiste pasvorm voor de ruimte van de hiel van de schoen is anders dan de tenen en de tussenzool passen. Je hiel moet voelen stevig en knus in de schoen, waardoor het stabiel houden van de voet. De hiel wat lichte beweging kan hebben, maar moet niet glijden omhoog of omlaag of in en uit de schoen. Die beweging moet niet meer is dan de lengte van de vingernagel gegeven in de teen gebied.

Mannen versus vrouwen

Mannen en vrouwen basketbalschoenen anders zijn gemaakt en in de meeste gevallen kunnen niet worden gedragen door leden van het andere geslacht. Herenschoenen zijn gebouwd op een groter frame dan damesschoenen zijn omdat vrouwen hebben over het algemeen een smallere voeten. Een vrouw probeert te dragen een mannen schoen zou moeten verspreid van haar voet te ver over de tussenzool, terwijl een vrouw schoen zou te krap voor een man om te dragen.


gerelateerde artikelen