De beste Women's laarzen voor sneeuwschoenwandelen

January 10

De beste Women's laarzen voor sneeuwschoenwandelen

In gedachten houden bij het zoeken naar de beste women's laarzen voor sneeuwschoenwandelen, verschillende kwaliteiten. Overwegen de zwaarte van de schoen. Een zwaardere boot, die neigt te zijn warmer, werkt goed voor een lange reis in extreem koude weer of voor sneeuwschoenwandelen tijdens een sneeuwstorm. Aan de andere kant, kan een lichtere boot je makkelijker en met meer comfort te verplaatsen. Proberen te vinden van een evenwicht tussen de twee; voeringen zoals Thinsulate en andere kunststoffen kunnen geven u een boot die is licht van gewicht, maar nog steeds houdt uw voeten warm. Bovendien zullen de beste laarzen voor vrouwen sneeuwschoenen waterdichte om te voorkomen dat vocht sijpelen. De zool van de schoen moeten flexibel genoeg zijn om te voorzien in een scala van beweging, met name op het bal van de voet. Meest geïsoleerde winter laarzen of waterdichte wandelschoenen zal prima werken met sneeuwschoenen.

Gemeenschappelijke valkuilen

Koop de juiste grootte van schneeschuwandern laarzen. Terwijl veel mensen op laarzen proberen met reguliere sokken of de panty's die door de winkel, proberen de schoen op met een paar extra dikke sokken, of welke soort u gebruiken terwijl sneeuwschoenen, zal u voorzien van een betere pasvorm. Gelaagdheid kan helpen beschermen je voeten tegen de kou. Met behulp van de juiste soort sok kan u ook helpen vinden een goede balans van beschermende maar warme laarzen; door je sokken met een wicking materiaal dat zich het dichtst bij uw huid en dikkere sokken als je gaan stapelen, kunt u kiezen voor een lichtere, maar nog steeds waterdicht, boot.

Waar te koop

Koop uw sneeuwschoentrails laarzen in persoon, bij een vertrouwde leverancier. REI heeft een verscheidenheid aan winkels die zal toestaan u om te proberen op uw laarzen en kunt speciale-Bestel producten die niet in voorraad in uw maat. Hun verkopers, die consequent over de producten die ze verkopen weten, kunnen ook suggereren alternatieven als u niet kunt vinden een boot die je wilt. Sierra handelspost heeft ook een uitstekende selectie van schneeschuwandern laarzen, vaak op een korting. Zij hebben echter alleen outlet winkels naast hun website, waardoor ze een goede inzet voor de opnieuw je schoenen, maar niet een goed idee voor uw eerste paar sneeuwschoentrails laarzen bestellen.

Kosten

De beste women's laarzen voor sneeuwschoenwandelen kost iets meer dan een gemiddelde paar winter laarzen, die de neiging om kosten rond de $50-$100. Voor het beste paar schneeschuwandern laarzen, verwachten te betalen tussen $70 en $200. Als de prijzen klimmen, de technologie van de boot ook de neiging om te verbeteren, met meer hightech voeringen en materialen.

Insidertips

Kniekous beenkappen te houden sneeuw uit uw laarzen dragen.


gerelateerde artikelen