Hoezo een nekrol voetbal?

December 24

Hoezo een nekrol voetbal?

Voetbal wordt alom beschouwd als de meest populaire sport in de Verenigde Staten. Veel van voetbal intriges vloeit voort uit de gewelddadige en meedogenloze aard. Voetbal is in wezen een aantal duurzame botsingen op de rooster. Daarom zijn verwondingen gemeengoed in de sport. Uw nek en de bovenste ruggengraat zijn vooral gevoelig voor schade. De voetbal nekrol kunt helpen beveiligen van deze vitale delen van uw lichaam.

Voetbal nekrol

Hoezo een nekrol voetbal?

Een nekrol voetbal is een dik stuk van gewatteerde schuim, bestaat uit vinyl of nylon, dat beoogt te passen rond de achterkant van de schoudervullingen langs de hals van de trui. De apparatuur is ontworpen om te worden gehecht aan de schouder pads met bandjes. De voetbal nekrol biedt een extra laag van bescherming die kan stabiliseren uw nek en hoofd en verminderen de kans op behoud van een blessure tijdens botsing op het veld.

Hoe te dragen

Hoezo een nekrol voetbal?

Een ideale nekrol moet een licht, maar duurzaam, stuk van apparatuur. De nekrol moet stevig worden vastgemaakt om maximale veiligheid te garanderen. Echter, ondanks de behoefte aan een gebalde pasvorm, de nekrol moet nog worden aangepast op een manier waarmee je nek te ademen comfortabel. Het is absoluut noodzakelijk dat u controleren de nekrol temidden van play om te verzekeren dat het is nog niet gedaald uit de juiste uitlijning.

Voetbal verwondt

Hoezo een nekrol voetbal?

Nek rollen zijn speciaal ontworpen om zoals stingers en whiplash verwondingen te verhinderen. De website voor de orthopedische Associates van Hartford PC meldt dat een stinger is een uiterst pijnlijk letsel dat invloed op de zenuwen in het ruggenmerg, de armen en de nek reizen. De wond lijden verdedigende spelers meestal bij het aanpakken van een tegenstander aan de andere kant van de bal. Afhankelijk van de ernst, zal de pijn van een stinger variƫren. Een matige stinger kan verdwijnen in 15 minuten of minder. Helaas kan een ernstiger stinger hangen en een terugkerende aandoening.

Waar te koop

Hoezo een nekrol voetbal?

Rollen van de hals kunnen worden gekocht in de meest sportieve goede winkel en over het algemeen variƫren in prijs van $10 tot $100. Sportsdepot.com raves over de McDavid Cowboy kraag, beschouwd door sommigen gezien als de belangrijkste nekrol beschikbaar op de markt vandaag, en geprezen omdat het helpt te verminderen schokken rond alle zijden van een helm. Omgekeerd, een standaard nekrol strikt beschermt de bodem van een helm. Sportsdepot.com is momenteel het aanbieden van de McDavid Cowboy-kraag voor $50.99 vanaf februari 2011.


gerelateerde artikelen