Opzoeken van uw familiegeschiedenis kostenloos

July 31

Opzoeken van uw familiegeschiedenis kostenloos

Familie historici functioneren als genealogen aan onderzoek en documenteren van de geschiedenis van hun families. De populariteit van Genealogie en de vele online middelen gewijd aan het traceren van familie voorgeslacht stimulerende voor hun inspanningen. Vergoedingen zijn zelden verplicht om de records gehouden door overheidsinstellingen te bekijken, maar commerciële genealogie sites doen het werk van deze records dupliceren en vaak tarief voor internettoegang. De sleutel tot het uitvoeren van een zoekopdracht familiegeschiedenis is te waden door de middelen, meestal Internet gebaseerde, en die nauwkeurige informatie kosteloos bieden te identificeren.

Stap 1

Begint met de Amerikaanse National Archives Genealogie web pagina's. Weten hoe uw gezinsleden zich verhoudt tot de federale regering is de eerste stap voor een succesvolle familie geschiedenis zoektocht, volgens de National Archives. Website van het Agentschap voor genealogen en historici van de familie biedt een stapsgewijze onderzoek gids, tutorials en informatie over verschillende aspecten van genealogisch onderzoek, zoals het typen records die u zult tegenkomen en links naar Genealogie resources.

Stap 2

Compileren als veel informatie over uw familie mogelijk, met inbegrip van namen, van woonplaats en geboorte, huwelijk en dood datums plaatsen. Het Nationaal Archief raadt verzamelen van de informatie van uw kennis, familie records en gesprekken met familieleden.

Stap 3

Commerciële genealogische websites te identificeren. De meeste mogelijk vrije toegang tot een beperkt aantal gegevens, en een paar aanbod vrije proef perioden tijdens welke u toegang hebt tot meer records. Bijvoorbeeld, is Ancestry.com en Archives.com bieden proef perioden.

Stap 4

Maak een lijst van gratis online genealogische bronnen. De site CyndisList.com biedt 282,000 familiegeschiedenis koppelingen en bevat specifieke informatie voor etnische groepen en goedkeuring. Erfgoed Quest Online en FamilySearch.org bieden toegang tot gedigitaliseerde volkstelling records. RootsWeb.com verbindt u aan andere onderzoekers familiegeschiedenis en koppelingen naar veel genealogische bronnen, met inbegrip van begraafplaats volkstelling resultaten in het hele land. Het USGenWeb-Project biedt gratis genealogische bronnen die zijn georganiseerd door de provincie en landelijk. Afrigeneas.com voorziet in middelen voor Afro-Amerikaanse Genealogie.

Stap 5

Maak een gratis stamboom-account op een online genealogische dienst. Sommige van de commerciële sites kunt u een account aanmaken, uw stamboom ontwikkelen en onderhouden van permanente toegang gratis. Andere online aanbieders, zoals MyHeritage.nl, bieden gratis, download-baar stamboom programma's.

Stap 6

Uw familiegeschiedenis informatie toevoegen aan uw gratis stamboom. Alle van de informatie die je verzameld van de familie records en interviews opgenomen.

Stap 7

Een zoekopdracht voor uw gezinsleden namen door middel van de gratis volkstelling records bronnen, zoals FamilySearch.org uitvoeren. Volgens de National Archives kunt volkstelling records u informatie die u reeds hebt, bieden nieuwe informatie zoals verblijfplaatsen en geboortedata, en vormen een basis voor de rest van uw onderzoek te bevestigen.

Stap 8

Bezoek lokale en county kantoren archivering essentiële records voor geboorten, sterfgevallen, huwelijken en eigendom en fiscale administratie te kijken. Lokale Genealogie samenlevingen kunnen ook helpen u om informatie te zoeken.

Stap 9

Blijven gratis informatie zoekopdrachten uitvoeren en aansluiten van de informatie die u in uw stamboom programma vinden. Als uw boom groeit, zal u maak revisies en gebieden die meer aandacht zullen moeten vinden.


gerelateerde artikelen