Free Weight Core Oefeningen

October 9

Free Weight Core Oefeningen

Situps en planken zijn niet de enige manieren om het trainen van je kern, die uit uw abdominale regio, heupen, rug en delen van je dijen bestaat. Met een kleine set van vrije gewichten, zoals halters en kettlebells, kunt u gemakkelijk een full-body workout die je kern versterkt zonder steeds op de verdieping en een enkele crunch te doen uitvoeren.

Het is niet alleen uw Abs

Uw kern fungeert als zowel een stabilisator en verhuizer. Wanneer je dingen zoals het gooien van een honkbal of het leveren van een kick roundhouse, de stabilisatoren die zich het dichtst bij uw gewrichten uw houding en controle van uw saldo en bewegingen, terwijl uw verhuizers kracht produceren te bewegen van het gewricht. Ook hoeft niet bewust draai of zuigen in je buikspieren te werken uw kern, omdat het reflex gedreven, zegt fysiotherapeut Gray Cook op zijn website. Focus op uw bewegingen en ademhaling in plaats van uw abs de aanbestedende.

Opheffing van de overhead

Geen vrije gewicht tillen boven je hoofd, zullen uw core spieren om jezelf te houden van aan de ene kant het omverwerpen automatisch aangaan. Echter, de positie van uw lichaam en gebruik van vrije gewichten invloed kunnen zijn op het niveau van de core's spieractiviteit. Onderzoekers aan de Hogeschool voor Sogn og Fjordane in Noorwegen gevonden kern spieren hebben een hogere activiteit tijdens een Permanent halter schouder pers t.o.v. de zittende versie. Evenzo, tillen met een halter in plaats van twee resulteert in een hoger tarief van core activering. Soortgelijke hijs oefeningen omvatten voorste en laterale schouder werpt, kettlebell flarden en squat persen met één of twee halters of kettlebells.

Stemmingswisselingen, Slams en gooit

Als overhead tillen, werkt explosieve kracht oefeningen uw core sneller dan je kunt knipperen. De kern spieren brace automatisch uw wervelkolom, de romp en de heupen als u gooien, slam of swing een gewicht. In een kettlebell swing helpen uw abs om controle van de fasen van de versnelling en vertraging van de schommel, wanneer je de kettlebell swing vooruit en omhoog en tussen je benen. Hetzelfde kan worden gezegd wanneer je gooit een bal van de geneeskunde om te de grond slams, overhead gooit en borst passeert. Met behulp van een zwaarder kettlebell of Medicijnbal vergt uw kern te werken harder, die haar stabilisatie kracht zal toenemen.

Betere en meer concrete resultaten

De free-weight core oefeningen die u kiezen te doen moet specifiek zijn voor de sport die u spelen of de activiteit die je doet. Oefening bewegingen die nauw een vaardigheid van sport of beweging nabootsen zal produceren een grotere overdracht van kracht, macht en andere variabelen dan degenen die niet na te de vaardigheid van de sport of beweging bootsen doen. Volgens fysiotherapeut Tony Ingram op de BBoy wetenschap website, is dit gebaseerd op het beginsel van SAID--specifieke aanpassing aan de opgelegde eisen--waarin staat dat uw lichaam zal aanpassen en verbeteren specifiek volgens wat je trainen om te doen.


gerelateerde artikelen