Rode jeukende huid onder de ogen

November 26

Rode jeukende huid onder de ogen

Rode jeukende huid onder de ogen is een veel voorkomend probleem. De huid onder de ogen is zeer gevoelig en klimaatveranderingen of buitensporige droogte kan de huid jeukende en geïrriteerde. Aangezien de huid onder de ogen delicaat is, is het belangrijk om te behandelen het zorgvuldig. Veranderingen in uw dagelijkse routine kunnen helpen u minimaliseren rode jeukende huid onder je ogen.

Oorzaken

Droge huid is de meest voorkomende oorzaak van rode jeukende onder ogen huid. Droge onder ogen huid is meest voorkomende wanneer de klimaatveranderingen en de buitenlucht koud, waardoor de luchtvochtigheid te laten vallen. Met behulp van de verwarmde lucht binnen ook kan gevoelige huid uitdrogen, als kan uw gezicht wassen of zwemmen vaak. Irritatie van de huid van cosmetische producten kan ook jeuk en irritatie onder de ogen veroorzaken.

Behandelingen

U kunt rode jeukende onder ogen huid door koude kompressen toe te passen aan het gebied, volgens de website MedlinePlus trakteren. Wassen van de huid met een milde zeep om irritatie te voorkomen, dan afdrogen met een zachte klopte beweging in plaats van wrijven. Breng de crème van een onder de ogen na het reinigen van het gezicht.

Overwegingen

Als de vochtigheid wijzigingen zijn de oorzaak van jeukende droge onder ogen huid, gebruik een luchtbevochtiger in uw huis toe te voegen vocht aan de lucht, minimaliseren van droogheid van de huid. Het water in uw luchtbevochtiger dagelijks ter voorkoming van accumulatie van de bacteriën in de lucht veranderen. Drinkwater voegt ook vocht aan de huid; Probeer te drinken van 8 ounce acht glazen water per dag.

Misvattingen

Sommige mensen denken dat het gebruik van warm water jeukende huid kan verlichten. Maar warm water kan verwijderen van de natuurlijke oliën van de huid en veroorzaken droge en geïrriteerde, volgens de American Academy of Dermatology. Beperken van Baden en douches om vijf tot 10 minuten, en gebruik warm water. Sluit de badkamerdeur tijdens het douchen te maken de kamer meer vochtige en vergrendelen van vocht in de huid.

Waarschuwingen

Vermijd krassen op de huid onder de ogen. Deze huid is dun en gevoelig, en krassen kan veroorzaken extra ontsteking of littekens. Als onder de jeukende ogen huid is niet verbeteren of jeuk is interfereren met slapen, neem dan contact op met uw arts om te zien als onderliggende gezondheidsproblemen zoals allergieën het probleem veroorzaken. Vertel uw dokter als u bent begonnen met behulp van nieuwe producten de laatste tijd.


gerelateerde artikelen