Goede Push-Up techniek

January 6

Goede Push-Up techniek

Een pushup is een klassieke spier-gebouw zet die de armen, de borst, de voorkant van de schouders en de triceps tonen. Volgens "The New York Times," een 40-jarige man moet zitten kundig voor voeren 27 push ups en een vrouw moet zitten kundig voor 16 uitvoeren. Als u niet het bereiken van dit nummer rechts uit de vleermuis, werk je weg omhoog. Of uitgevoerd op de tenen of een gewijzigde pushup op de knieën, is het beoefenen van goede vorm van vitaal belang aan de bescherming van uw rug en nek van stam. Als je eenmaal het juiste formulier weet, kunt u deze oefening gewicht dragende bijna overal uitvoeren.

Stap 1

Krijgen in een knielende positie, dan buig naar voren en leg je handen op de vloer, iets breder dan schouderbreedte uit elkaar. Hoewel uw polsen niet hoeft te worden direct onder je schouders, moeten ze worden afgestemd op de schouders, achterkant van hen noch voor hen. Houd de vingers losjes (niet vergrendeld) samen en wijzen ze regelrecht voorwaarts. Je armen moeten worden rechte, maar niet vergrendeld op de ellebogen.

Stap 2

Stap je benen terug, één filter tegelijk (voor een volledige pushup). Uw voeten moeten dichter dan schouderbreedte uit elkaar, maar niet vergrendeld samen op de enkels, en je lichaam een rechte lijn moet maken. Kijk naar jezelf in een spiegel om ervoor te zorgen dat uw bodem niet in de lucht is, je rug niet gebogen is en je schouders niet zijn hellend.

Stap 3

Uitvoeren van een gemodificeerde pushup, door overschrijding van je voeten op de enkels en houden van uw lichaam in een rechte lijn--net als de houding in stap 2. Houd uw hoofd als onderdeel van deze rechte lijn. Laat het duik onder je schouders.

Stap 4

Inhaleren terwijl u lager jezelf op de vloer. Uw doel moet zijn om bijna, maar niet helemaal, raak je borst--niet je hoofd--op de grond. Als algemene regel, de beweging te stoppen wanneer je ellebogen een hoek van 90 graden bereiken.

Stap 5

Adem uit als u duw terug naar boven. Dezelfde lineaire vorm handhaven en geen lock je ellebogen zoals bereik je de top van uw pushup.

Stap 6

Controleer uw formulier om ervoor te zorgen dat u niet hebt verschoven na de inspanning van de eerste pushup voordat herhaald.

Waarschuwingen

  • Als u hebben krachtig getraind voor het uitvoeren van een pushup, kan laten je hoofd duik te laag onder je schouderbladen u zich duizelig en licht in het hoofd. Houd je hoofd omhoog om juiste vorm te handhaven en om te voorkomen dat een flauwvallen spell.

gerelateerde artikelen