Huismiddeltjes gebruikt om cellulitis te breken

December 24

Huismiddeltjes gebruikt om cellulitis te breken

Cellulitis is de vloek van veel vrouwenorganisaties bestaan, maken van dijen, heupen en steigert uitzien als de huid van een sinaasappelschil. North Dallas Dermatologie zegt meer dan 80 procent van de vrouwen boven de 20 hebben cellulitis. Vetcellen gegroepeerd en gescheiden door vezelachtige strengen veroorzaken cellulitis de hobbelige verschijning, die met gewichtstoename verergert omdat de kloof tussen de cel groepen uitvouwen, veroorzaken de veelbetekenende dimpling. Veel cellulitis remedies bestaan, van een operatie op een dieet naar huis behandelingen. Raadpleeg een arts voordat u probeert alle huismiddeltjes niet goedgekeurd door de FDA.

Apple Cider azijn

HomeRemediesWeb zegt dat de vrouwelijke hormonen oestrogeen en progesteron zijn verantwoordelijk voor de accumulatie van vetcellen en resulterende cellulitis bij vrouwen. Zij melden ook stress, zwangerschap, harde massages, gebrek aan oefening, genetica, gewicht winst en vloeistof bewaren als bijdragers van cellulitis.

Apple cider azijn bevat onderdelen dat sommigen zeggen van cellulitis verschijning verminderen. Drink 2 tbsp. appel cider azijn gemengd met 8 ounces water elke ochtend of Meng drie delen appel cider azijn en één deel massage olie en kneed het tot uw huid tweemaal per dag. HomeRemediesWeb stelt ook voor het toevoegen van een gezonde voeding en lichaamsbeweging.

Koffie suiker Scrub

Een ander huis remedie, dit één vermeld door Dr Mehmet Oz uit de "Dr. Oz Show," vermoedelijk vermindert cellulitis van verschijning door verbetering van de vetstofwisseling en het verwijderen van vet en vloeistof van je huid. Mix de de scrub met 1/2 kopje koffie gronden en 1/4 kopje bruine suiker. Wrijf olijfolie in cellulitis brandhaarden en vervolgens Masseer de scrub in dezelfde gebieden, je handen verplaatsen in cirkelvormige bewegingen. De oplossing af te spoelen.

Kruiden behandelingen

Chemicus en voedingssupplement formuleerder Robert Rister, schrijven voor «««SteadyHealth.com, beveelt het aftappen van de vloeistof uit de vetcellen cellulitis met behulp van gotu kola, ook genoemd Centella asiatica. Het werkzame bestanddeel van dit kruid, forskolin, breekt zogenaamd stoffen waardoor de vetcellen worden gehouden in plaats.

Rister citeert ook een obesitas onderzoek verschenen rapport dat vrouwen die nam forskolin zegt, gecombineerd met een cafeïne-achtige substantie bekend als aminofylline, verloren tot een duim van losse huid. Beschikbaar lotions die beide van deze ingrediënten bevatten zijn echter duur, hoewel ze waarschijnlijk minder dan chirurgie zou kosten.

Meer Home Remedies

De Home Remedies website staan verschillende andere home behandelingen die zij "vermindert cellulitis" beweren door sloop het van binnen en de aanval op de vormgeving van de buitenkant.

Wrijf baby-olie in de gebieden van uw cellulitis en gebruik een hand vacuüm "zuigen" het gebied vier tot vijf keer per week. Een kopje scheren gras thee, gebrouwen en gedronken drie keer per dag, zal "attack cellulitis van binnen," zegt Home Remedies.

Voor verlaging van de orange-peel huidverschijning, probeert u een van deze middelen voorgesteld door de website. Massage 6 eetlepels kokosolie, 2 tbsp. lijn olie en 1 tbsp. grapefruitsap in uw huid tijdens het dragen van een hairskin handschoen. 4 tbsp. gedroogde bladeren van de klimop in een liter water te koken, laat staan een half uur en dan afvoer. Giet het in uw bad en weken voor 15 minuten; Wanneer je, massage je cellulitis vlekken met sinaasappel of citroen etherische olie.

Chirurgie-waarschuwing

Als huismiddeltjes niet verminderen of elimineren van uw cellulitis, zou u moeten overwegen chirurgische opties. Echter zegt Robert Rister, chirurgische verwijdering van cellulitis kan veroorzaken littekens, en als de huid later om welke reden--zoals gewicht winst of vloeistof retentie zwelt--het litteken ziet er slechter. Hij zegt chirurgen cellulitis vermindering niet uitvoeren op patiënten die roken, en chirurgie is niet een goede optie voor iedereen die wil geen littekens, arme lymfatische circulatie heeft of heeft gehad afgelopen ader chirurgie.


gerelateerde artikelen