Partij plaatsen voor tieners Kortbij Glenwood, Illinois

November 2

Partij plaatsen voor tieners Kortbij Glenwood, Illinois

Glenwood, Illinois, is een kleine voorstad van Chicago die bijna volledig door bos behouden omgeven is. Bij de beslissing op een plek van de ideale partij voor uw tiener, zijn wordt slechts 30 mijl van het centrum, er tal van opties dichtbij Glenwood. Of u op zoek bent voor een indoor game center of een dag op het strand of water park, hoeft u niet te reizen om ver te vinden van de perfecte plek.

Waterparken

Tweeëntwintig mijl van Glenwood in Crown Point (Indiana), is het Deep River Water Park. Het heeft tientallen waterattracties, waaronder meerdere verhaal dia's met vortex ritten, kanon blasters, een luie rivier, een golf zwembad en lichaam dia's. Het biedt partij pakketten met voedsel, ijs, een party tafel, park toelating en een volwassen helper. Een nauwere keuze is het Park Bos Aqua Center, slechts 8 mijl van Glenwood in Park Forest. Het hoeft niet een specifieke partij-pakket, maar de 160 voet glijbanen, dia's en aquatische klimmuur de tieners kunt vermaken. Picknicken gebieden zijn eveneens beschikbaar.

Spel Centers

De ijsbaan van Glenwood Roller bieden particulieren pakketten zoals pizza, frisdrank, personeel om te helpen uitvoeren van de partij en het tijdstip van de exclusieve schaatsen op de ijsbaan. Voor een kleinere partij, kunt u verschillende pakketten skate toelating, voedsel en tabellen aanschaffen. LAN-Oak rijstroken ligt op slechts 4 mijl van Glenwood in Lansing. Bowling pakketten bevatten 1 uur en 15 minuten van bowling, hotdogs, frisdrank, chips en een prive-ruimte voor 45 minuten na het Bowlen. Een andere mogelijkheid is dat de partij op Chicagoland Paintball, een schaatshal die kortingen voor groepen groter dan 25, privé-gebruik van de faciliteit en de pizza biedt.

Familie plezier centra

Kreta familie Fun Center in Kreta, 7 mijl van Glenwood, beschikt over een pakket voor meer dan 50 mensen die beschikt over een feestzaal, pizza, frisdrank en onbeperkt mini golf, driving range en skelters. Het standaardpakket voor groepen met minimaal 8 personen biedt pizza, soda, popcorn, Minigolf en een feestzaal. Zestien mijl van Glenwood in Tinley Park is Odyssey leuk wereld. Daar vindt u skelters, mini golf, botsauto's, een zip-lijn, arcadespelen, een achtbaan en een café. Het heeft een breed scala van partij-pakketten die zou passen bij de behoeften van elke groep.

Stranden en parken

Wellicht moet alles van de planning kan, maar met een feestje op het strand of het park de weg te gaan. Rainbow Beach Park in Chicago is 19 mijl ten noorden van Glenwood. Het beschikt over tal van zand langs de oevers van Lake Michigan, picknicken en met gras begroeide gebieden, een strandhuis, een natuurgebied met zandduinen voor het verkennen van en veilige toegang te zwemmen. Voor tieners die wil genieten van een partij uit in de natuur, heeft de Forest bewaart picknicken gebieden voor verhuur in dit park vol met routes, meren en open ruimte.


gerelateerde artikelen