Hoe slot van een fiets-Seat

July 9

Hoe slot van een fiets-Seat

Fietsers vergrendelen niet altijd hun fiets zetels, een afkorting voor zadels, naar hun fietsen. U vraagt zich misschien af waarom iemand zou het stelen van een fiets-stoel, maar als de fiets coalitie van San Francisco zegt, dieven stelen zetels "te verkopen aan iemand die een fiets zonder een zetel heeft!" Of je een extra vergrendeling voor uw stoel dragen of uw stoel in uw bestaande sluitsysteem, in hoge diefstal gebieden integreren, is het essentieel om te vergrendelen van uw zadel of meenemen.

Belangrijkste kabel Lock oplossing

Stap 1

Leg uw kabel via het achterwiel van uw fiets en via de rails van je zadel. Steek de kabel door middel van uw frame.

Stap 2

Passeren van een lus uiteinde van de kabel door de andere en haak deze lus in uw U-lock, indien beschikbaar. De U-lock aan uw voorwiel, frame en een onverplaatsbaar object vergrendelen.

Stap 3

De kabel rond het voorwiel en een onverplaatsbaar object vergrendelen als u niet over een U-lock beschikt. Als de kabel is niet lang genoeg om te vergrendelen van elk element in zijn plaats en nog koppelen aan een fietsenrek of ander object, verwijder de voorste wiel of seat post en plaats het parallel aan het achterwiel vóór de vergrendeling.

Alternatieve oplossingen

Stap 1

Een kabel, draad of ketting via de rails zadel doorgeeft. Dit kan een fiets zetel leiband, een lengte van de ketting van de fiets of een dikke, sterke Kabelbinder.

Stap 2

Breng de uiteinden van de kabel of de ketting naar beneden onder die de stoel blijft.

Stap 3

Gebruik uw sleutel of combinatie slot te vergrendelen van de lus kabeluiteinden samen. Voor een Kabelbinder, het vrije uiteinde via de PAL zip en trek deze strak. Als u van een keten gebruikmaakt, verwijder alle overtollige ketenlengte met het gereedschap van de breker keten. Koppelen van de uiteinden van de keten samen in de keten breaker tool en de keten pin schroef weer op zijn plaats.

Tips

  • Deskundige fietser Sheldon Brown suggereert het gebruik van ten minste twee vergrendelingen te dwarsbomen van dieven. Gebruik een ketting of kabel lock doorgegeven via de frame, wielen en zadel en een U-lock aan het frame en/of achterste wiel koppelt aan een onverplaatsbaar object.
  • In de lagere misdaadgebieden, in plaats van de vergrendeling van uw zadel met een van de bovenstaande methoden, vervangen door de quick release op de zitbuis een Allen-hoofd bout en moer. De moer en bout nodig gereedschap los te verminderen de kans op diefstal, vooral wanneer u uw fiets in een gebied met hoge zichtbaarheid vergrendelt.

Wat die u nodig hebt

  • Fiets kabel
  • U-lock
  • Kabelbinder
  • Fiets ketting
  • Ketting gereedschap
  • Fiets zetel leiband

gerelateerde artikelen