Voordelen van macht rolstoelen

May 5

Voordelen van macht rolstoelen

Mobiliteit van de macht laat mensen in hun huis te verplaatsen en Gemeenschap en het kunnen helpen maximaliseren van onafhankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit. De twee belangrijkste soorten macht mobiliteit beschikbaar zijn in de vorm van elektrische scooters of macht rolstoelen. De keuze om ofwel een elektrische scooter versus een elektrische rolstoel gebruiken, is afhankelijk van behoeften en capaciteiten van de gebruikers. Weten sommige van de voordelen van macht rolstoelen kan helpen bij het maken van de juiste beslissing.

Zitplaatsen opties

Power rolstoel worden aangepast en hebben meer mogelijkheden voor zitplaatsen. Voor gebruikers die behoefte hebben aan positionering van apparaten voor de kofferbak controle en stabiliteit, een rolstoel macht kan worden aangepast met zetel en kussens met vele plaatsen mogelijkheden terug. Macht rolstoelen zijn opties voor elektrische tilt en rusten, dat zijn eigenschappen die goed voor mensen die hebben beperkte vermogen zijn kunnen om zich te verplaatsen in de rolstoel. Kantelen en rusten functies bieden comfort en druk vrijstelling van de vergadering voor langere tijd.

Reisafstand

Elektrische rolstoelen zowel elektrische scooters toestaan dat een persoon om te reizen voor lange afstanden. Dit is een belangrijk voordeel voor mensen met beperkte mobiliteit zoals het biedt de mogelijkheid om verder te gaan in hun gemeenschap dan zij in een handmatige rolstoel kunnen.

Energiebesparing

Met behulp van een power rolstoel kan goed zijn voor behoud van iemands energie. Dit is vooral belangrijk voor mensen met een handicap, zoals multiple sclerose of post polio-syndroom. Een rolstoel macht kunnen mensen gebruikten veel spier werk en energie zonder mobiele binnen hun thuis of de Gemeenschap worden. Dit, beurtelings, kan mensen profiteren doordat ze om hun energie voor andere activiteiten die belangrijk voor hen te besparen.

Instandhouding van de ruimte

Een belangrijkste verschil tussen een rolstoel van de macht en de elektrische scooter is de draaicirkel. Power rolstoel hebben meestal een kleinere draaicirkel, wat betekent dat ze meer wendbaar in kleine ruimtes zijn. Power rolstoel hebben ook meer opties met center wheel drives of voorwiel schijven voor een kleine draaicirkel in krappe ruimtes.

Verscheidenheid van terrein

Power rolstoel bieden ook het voordeel van het reizen over een verscheidenheid van terrein via de opties van het typen van band en wiel posities. De meest populaire positie voor wielen in macht rolstoelen achterwiel aandrijving zijn, waar het grote wiel is in de rug en de kleinere wielen aan de voorzijde, die zorgt voor stabiliteit in het rijden van zowel indoor als outdoor. Uitwijkmogelijkheid, center wheel drives of voorwiel schijven, waar de grote wielen zijn geplaatst in het midden of de voorkant van de macht-rolstoel wijzigen het zwaartepunt voor de rolstoel en kunnen helpen bij het manoeuvreren over obstakels en opstanden.


gerelateerde artikelen