Weight Loss Pills goedgekeurd door de FDA

May 4

Zoeken naar effectieve, veilige gewichtsverlies pillen is een ontmoedigende taak. Voedingssupplementen zijn grotendeels ongereguleerde tot na negatieve bijwerkingen worden gemeld. FDA goedgekeurd gewichtsverlies pillen zijn grondig getest en geregeld is; echter dragen ze vaak veel van de dezelfde bijwerkingen als voedingssupplementen. FDA goedgekeurd gewichtsverlies pillen zijn Xenical, Alli, Meridia en Phentermine. Voor het beste resultaat gebruik altijd gewichtsverlies pillen in combinatie met dieet en lichaamsbeweging.

Xenical

Xenical is een andere naam voor de FDA-goedgekeurde drug orlistat, die is voorgenomen om te helpen bij gewichtsverlies. Dit product beweert dat het is veiliger dan andere gewichtsverlies pillen, omdat het heeft geen invloed op het centrale zenuwstelsel. Xenical werkt in het spijsverteringsstelsel te verminderen de absorptie van vet in de voeding. Door het blokkeren van de werking van het enzym lipase, die vetten voor de spijsvertering breekt, belemmert Xenical eenderde van het vet van wordt geabsorbeerd. Echter dit kan verminderen de opname van de vetoplosbare vitamines A, D, E en K. gemeld bijwerkingen zijn olieachtige kruk, verhoogde stoelgang, misselijkheid, braken, rectale pijn, losse ontlasting, kwijting met gas. In augustus 2009 heeft de FDA gemeld dat orlistat is verbonden met sommige leverschade.

Alli

Alli heeft de unieke claim van de "alleen FDA-goedgekeurde over-the-counter gewicht verlies steun" wordt. De helft van de kracht van Xenical, Alli werkt in combinatie met een lage calorie dieet en gewicht onderhoudsplan door het blokkeren van vet. Er is benadrukt dat maaltijden niet meer dan 30 procent omvatten vet omdat hoge dieetvet de bijwerkingen ervaren met het gebruik zal toenemen. Deze bijwerkingen zijn vergelijkbaar met die van Xenical, met inbegrip van zowel maag en intestinale ongemak. Alli beweert te hebben geen effect op de lever of hart, gesteund door een veiligheid record vestigen in 100 klinische studies op 30.000 patiƫnten.

Meridia

Meridia is een potente eetlustremmer dat chemisch lijkt op een amfetamine. Sibutramine, de chemische naam voor Meridia, is een serotonine-Noradrenaline reuptake inhibitor. Dit betekent dat het de activiteit van bepaalde neurotransmitters die verzadiging, waardoor de gebruiker het gevoel minder honger verbeteren verhoogt. Hoewel in dezelfde klasse van geneesmiddelen zoveel anti-depressiva, Meridia blijkt geen effect op de symptomen van depressie. Een 12 maanden lange Knoll klinische studie toonde een verlies van 10 pond gewicht bij zwaarlijvige patiƫnten met 10 milligram per dag Meridia. Dit vergeleken met een 3,5 pond verlies in de placebogroep. Bijwerkingen zijn een verhoogde hartslag en bloeddruk, duizeligheid, rusteloosheid en verminderde concentratie.

Phentermine

Ook qua structuur vergelijkbaar amfetaminen, Phentermine is een andere suppresent van de eetlust. Phentermine stimuleert de hypothalamus om vrij van noradrenaline en andere neurotransmitters te verminderen eetlust. De helft van de beruchte Fen-Phen combinatie, werd Phentermine niet verboden door de FDA in 1997 samen met haar tegenhanger fenfluramine, die hartproblemen in veel gebruikers veroorzaakt. Phentermine ook gaat door de namen Fastin, Ionamin en Adipex-P. Bijwerkingen zijn nervositeit, angst, duizeligheid, hoofdpijn, slapeloosheid, diarree en constipatie.


gerelateerde artikelen