Hoe Healthfully gewichtstoename

August 14

Hoe Healthfully gewichtstoename

De meeste mensen zijn geïnteresseerd in het verliezen van gewicht en houden het uit, maar u wellicht te winnen gewicht voor verschillende redenen. Sommige supplementen help u inpakt op de pond, maar genoeg voedsel veroorzaakt gewichtstoename ook. Om de gewichtstoename in twee weken wellicht moeilijk afhankelijk van hoeveel gewicht u probeert te krijgen. Proberen om high-calorie voedsel in uw dieet dat ook sommige gezondheidsaspecten, heeft zodat je niet ziek. Raadpleeg uw arts voordat u wijzigingen in uw dieet.

Stap 1

Verhogen uw totale calorie-inname van 500 tot 1000 calorieën per dag. Hoeveel calorieën je dagelijks nodig hebt hangt af van uw activiteitenniveau, gewicht en geslacht, maar over het algemeen een extra 500 calorieën per dag resultaten in een 1 pond gewicht krijgen elke week.

Stap 2

Vaker eten. Streven naar zes keer per dag--thats drie hapjes naast uw drie gewone maaltijden eten.

Stap 3

Het verhogen van uw eiwitinname. Toevoegen eiwit shakes aan uw dieet samen met het eten van eiwitten bij elke maaltijd. Vlees, vis, zuivel en noten bevatten.

Stap 4

Drink melk 3 tot 4 keer per dag. Melk is gezond, maar ook voegt gewicht, vooral als je regelmatig drinkt of volle melk.

Stap 5

Koolhydraten in uw dieet gewicht winst opnemen. Koolhydraten, zoals pasta, rijst en brood, helpen pond toevoegen en ook de nodige energie leveren. Hele granen brood en pasta, evenals bruine rijst zijn gezonder dan geraffineerde granen.

Stap 6

Onverzadigde vetten toevoegen aan uw dieet kunt u gewichtstoename. Onverzadigde vetten zijn gevonden in olijfolie, vis, noten en avocado's.

Tips

  • Zorg om gewichten te heffen als u wilt winnen spier en niet vet.

Wat die u nodig hebt

  • Melk
  • Water
  • Eiwitrijk voedsel

gerelateerde artikelen