De beste manieren van het gewichtsverlies voor middelbare scholieren

July 29

De beste manieren van het gewichtsverlies voor middelbare scholieren

Regelmatige calorie-verbranding lichaamsbeweging en een gezond, vetarm dieet zijn de beste manieren voor middelbare school-leeftijd mensen om gewicht te verliezen. Extreme diëten kunnen gevaarlijk zijn en ondergewicht is schadelijk voor uw gezondheid. In plaats daarvan Toon omhoog met oefening in vorm om veilig te krijgen. Bezuinigen op vet, maar krijgen van voldoende eiwit te blijven gezond en actief. Hebt u eventuele gezondheidsproblemen, neem contact op met uw arts voordat u begint een nieuwe dieet of oefeningsprogramma.

Vind uw ideale gewicht

De beste manieren van het gewichtsverlies voor middelbare scholieren

Ideaal, gezond gewicht is wat is geclassificeerd als normaal gewicht door de World Health Organization. Te vinden van uw gezonde gewicht in ponden, uw hoogte omzetten in kilogram en vierkant--keer hoogte hoogte. Vermenigvuldig het resultaat met 18,5 en converteer het terug naar pond te vinden uw laagste gezond gewicht. Vermenigvuldig het resultaat met 24.99 te vinden het hoge bereik van normale gewicht voor je lengte. Het gezonde gewicht voor gespierd of grote-uitgebeend mensen kan hoger zijn dan het normale bereik.

Krijgen in de Zone van Calorie-verbranding

De beste manieren van het gewichtsverlies voor middelbare scholieren

U wilt om vet te verliezen, verbranden meer calorieën dan u in elke dag neemt. Maximale hartslag wordt gebruikt voor het vinden van uw maximale calorie-verbranding zone. Het schatten van uw maximale hartslag door uw leeftijd van 220 af te trekken. De meeste om calorieën te verbranden, moet je oefenen hard genoeg dat uw hartslag neemt toe tot 65 tot 75 procent van zijn maximum. Proberen om ten minste 60 minuten van oefening elke dag, dat het aanbevolen bedrag voor jonge mensen is, volgens de American Heart Association. Dit moet een gematigde intensiteit oefening die uw hartslag tot tussen 50 en 85 procent van de max krijgt. Cardio oefeningen zoals hardlopen, Fietsen, zwemmen en dansen kun je in de zone die de meeste calorieën verbrandt. U kunt uw hartslag controleren wanneer u met een hartmonitor of een ingebouwde monitor op cardio-apparatuur traint bent.

Maak uw calorieën tellen

De beste manieren van het gewichtsverlies voor middelbare scholieren

Controleer uw dieet ook. U kunt veilig knippen uit hoog-vet, hoog-suiker, lage-voeding voedsel zoals chips, gebakken voedsel, ijs en koekjes. Eten volkorengranen, magere eiwitten en zuivel en veel fruit en groenten om gezond te blijven terwijl het verminderen van uw dagelijkse calorie-inname. Verblijf gehydrateerd met zes tot acht kopjes water per dag en meer tijdens en na het sporten. Drinkwater in plaats van dranken met suiker en hoge fructose corn stroop zal een heleboel lege calorieën uitgesneden ook--ongeveer 240 calorieën voor elke 20-ounce drinken.

Tellen uw gram eiwit

De beste manieren van het gewichtsverlies voor middelbare scholieren

High-school-leeftijd mensen zijn nog steeds en moeten eiwit te blijven gezond en actief. Een gewicht-verlies dieet dat teveel eiwitten snijdt kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals haaruitval; bloedarmoede--lage rode bloedcellen; krimpende spieren; en onvolgroeide groei. Als u cardio doen u kunt gebruiken bij het afvallen, moet u voldoende eiwit ter ondersteuning van uw training. De Centers for Disease Control and Prevention raadt 46 gram eiwit per dag voor tienermeisjes en 52 gram voor jongens. Kip, eieren, vis, tofu en mager vlees zijn vetarme eiwitten. Non-fat zuivelproducten, eiwit en bonen hebben geen vet of bijna geen vet. Bijhouden van uw dagelijkse proteïne door voeding feiten etiketten op levensmiddelen te controleren en te leren hoeveel eiwitvoedsel hebben.

Langzaam afvallen

De beste manieren van het gewichtsverlies voor middelbare scholieren

U mag in een haast om zo snel mogelijk afvallen, maar te snel afvallen kan alleen geen gezondheidsproblemen. Het kan ook u verlaten met het ongewenste probleem van de losse huid. Beperken uw gewichtsverlies tot niet meer dan 2 pond per week om uw huid tijd aan te passen aan de lichaamsgrootte van uw nieuwe. Middelbare school is een goed moment om extra vet te verliezen, omdat je huid minder mogelijkheid te scherpen terug--elasticiteit--als je ouder zal hebben.


gerelateerde artikelen