Leuke activiteiten voor tieners in Miami

March 19

Leuke activiteiten voor tieners in Miami

Miami heeft een reputatie als de stad die nooit slaapt of vertrekt van het strand. Deze tropische locale is echter ook vele familie en tiener-georiënteerde activiteiten en attracties. Het maakt niet uit als u een bezoek aan Miami tijdens warm en vochtig augustus of koel en regenachtig februari, zijn er tal van leuke afleiding voor zelfs de grumpiest tiener.

Musea

Vanwege Miami's rijke natuurlijke hulpbronnen en eigenzinnige strand levensstijl, je zal niet blijven steken op musea hier saai. Het geven van uw tiener een keuze tussen zwemmen met dolfijnen op de Miami Seaquarium, kijken naar een live alligator show op Jungle Island en snorkelen in Biscane Nationaal Park. Bekijk ook het Museum van hedendaagse kunst en de Miami Museum van wetenschap en ruimte Transit Planetarium.

De Everglades

Jolt uw tiener uit familie vakantie verveling met een snelle lucht boottocht van de Everglades. Zweep via deze expansieve natuurlijke wonderland op grote snelheden en houd die je ogen voor de alligators en andere dieren open. Bezoek het Everglades Safari Park voor een gegarandeerde up-close kijken naar meer dan 100 alligators en de mogelijkheid om te houden voor een foto die van uw tiener wil sturen naar haar vrienden.

Miami Sport Teams

Als uw tiener een sportfans is, heeft hij waarschijnlijk gezien de Miami Heat basketbal spelen op televisie. Laat hem de real deal, koop uw treintickets voor een partij bij de American Airlines Arena. Het seizoen loopt van November tot mei. Bekijk ook de gebeurtenissen in zon leven Stadium, thuisbasis van de Miami Dolphins voetbal en honkbal van de Florida Marlins. Zie het schema van de stadion voor off-season evenementen evenals.

Surfen

Wat beter moment om te ontspannen op het strand dan tijdens uw tiener geeft surfen proberen? De Zuid-Florida wateren zijn warm genoeg dus wetsuits zijn niet nodig, en surfscholen in overvloed. Zoek een pro op het strand of onderzoek vooraf en een middag of ochtend sessie instellen. Zorg ervoor dat er voldoende grond instructie vóór uw tiener hoofden uit in het water.

Parken

Profiteer van de meestal milde Miami weer door een bezoek aan een van de vele parken. Houd er rekening mee dat dit geen typische suburbane parken; de term wordt gebruikt losjes met zwembaden en grote attracties. Probeer skaten op de ijsbaan op Crandon Beach Park, tennissen bij Dante Fascal Park en de glijbanen in het Flamingo Park rijden. De groente- en Spice Park heet treffend en bevat meer dan 500 soorten zeldzame fruit, kruiden en specerijen. Yo kan ook duren voordat uw tiener naar Bayfront Park trapeze lessen.


gerelateerde artikelen