Eten van voedingsmiddelen voor de behandeling van een infectie

June 8

Vaginale schimmelinfecties worden veroorzaakt door een overmatige groei van schadelijk bacteriën bekend als candidas. Deze bacterie gedijt in donkere vochtige omgevingen en veroorzaakt irritatie van de aangetaste huid samen met jeuk en branden. Home behandeling kunnen zeer nuttig zijn in de vroege stadia van een infectie. Er zijn voedingsmiddelen die genezen schimmelinfecties binnen een paar dagen tot een paar weken helpen kunnen. Dit is een ideaal alternatief om over de toonbank en voorschrift crèmes en pillen.

Stap 1

Knoflook in uw dieet introduceren. Knoflook is een natuurlijk antibioticum en remt de groei van de bacteriën in het darmkanaal en de vagina. Samen met remming van bacteriële groei, de antibiotische eigenschappen vechten en vernietigen van slechte bacteriën zoals candida, terwijl verlaten intact de goede bacteriën nodig voor gezonde systeemfuncties.

Stap 2

Een portie yoghurt dagelijks consumeren. Yoghurt bevat goede bacteriën die nodig zijn voor de gezondheid van de vaginale en deze bacteriën zullen bestrijden van candida bacteriën, helpen u te ontdoen van uw schimmelinfectie binnen dagen.

Stap 3

Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C. vitamine C remt de groei van candidas en doodt uit bestaande bacteriën in de vagina en darmen door het verstrekken van een zure omgeving. Zuurgraad bestrijdt het alkalisch milieu vereist voor candida bacteriën overleven. Cranberry en sinaasappel sappen drinken zorgt ook voldoende vitamine C te helpen.

Stap 4

Vermijd voedingsmiddelen die grote hoeveelheden suikers bevatten en gefermenteerde levensmiddelen. Deze voedingsmiddelen zijn brood, cafeïne, chocolade en azijn. Deze voedingsmiddelen verhoging van het bedrag van candidas bacteriën in de darmen, waardoor irritatie en infectie in de vaginale kanaal en de buitenste vagina.


gerelateerde artikelen