How to Get Rid van zwetende, stinkende voeten

June 19

How to Get Rid van zwetende, stinkende voeten

Zwetende, stinkende voeten kunnen een bron van verlegenheid voor iedereen die schoenen draagt. Wanneer ingevoerd om de warme, donkere grenzen van uw favoriete schoeisel, de natuurlijke flora op uw huid combineren met zweet, resulterend in onaangename mond geur. Get rid van zwetende, stinkende voeten met behulp van goede dagelijkse hygiëne en het vermijden van zweet-verzadigd schoeisel.

Voet geur Basics

How to Get Rid van zwetende, stinkende voeten

Van de 2 tot 4 miljoen zweetklieren gelegen op je lichaam, meer dan 250.000 liggen in je voeten. Eenvoudigweg, de oorzaak van zweterige voeten — en foot geur — is transpiratie, zegt de American Podiatric Medical Association (APMA), maken goede dagelijkse hygiëne een vereiste bij het voorkomen van stinkende voeten. Sommige mensen ervaren overmatige transpiratie op de zolen van hun voeten en tussen hun tenen. Deze voorwaarde, hyperhidrosis, is gemeenschappelijk vooral in tieners en jonge volwassenen, maar het kan ook worden veroorzaakt door medische aandoeningen zoals een aandoening van de schildklier en bloedarmoede. Tenzij u een voorwaarde die van een arts behandeling vereist hebt, eenvoudige zelfzorg vermindert de zweterige voeten en voet geur.

Denk dat schone

How to Get Rid van zwetende, stinkende voeten

Als u wilt verbannen bezwete, beginnen stinkende voeten, met een schone, droge huid. Was uw voeten dagelijks met zeep en water, verzorgen om ze te drogen goed na elke douche of bad. Een andere suggestie voor probleem foot geur van de afdeling van de staat Massachusetts van professionele licentiestatus is om uw voeten weken in een antibacterieel reinigingsmiddel. Afwisselend, kunt u een oplossing van water en azijn, zegt de APMA.

Extra bescherming

How to Get Rid van zwetende, stinkende voeten

Een beetje absorberend voet poeder op je voeten schudden alvorens op sokken en schoenen als u wilt dat extra bescherming tegen probleem voet zweet en geur. U kunt echter ook anti-transpirant spray op de zolen van je voeten, alsmede tussen je tenen. De divisie van Professional licentiestatus suggereert het kiezen van een anti-transpirant waarin tussen de 15 en 25 procent aluminium chloride.

Schoeisel verzorging

How to Get Rid van zwetende, stinkende voeten

Om te voorkomen dat zweet-verzadigd schoenen, nooit dragen hetzelfde paar tweemaal in een rij. Het duurt meer dan een dag voor uw schoenen aan helemaal uitdrogen nadat je ze dragen. Ook worden zich ervan bewust dat schoeisel van synthetisch materiaal zoals plastic gemaakt en rubber tot zweterige voeten en mond geur bijdragen kan. Kies schoenen gemaakt van natuurlijke, ademende materialen zoals leer.

Andere Tips

How to Get Rid van zwetende, stinkende voeten

Net als dragen droge, ademend schoeisel belangrijk is om te voorkomen dat mond geur, is het ook essentieel om op schone, droge sokken of panty na u douche of Baden. Kiezen sokken gemaakt van vocht-absorberende materialen zoals katoen, wol en panty met katoen omzoomde zolen. Voorbij sokken gemaakt van synthetische materialen, zoals nylon en orlon. Als uw sokken of slang neiging om verzadigd raken met zweet, veranderen ze een paar keer per dag.


gerelateerde artikelen