Pullups te stimuleren van testosteron

June 14

Pullups te stimuleren van testosteron

Testosteron is een hormoon aanwezig in zowel mannen als vrouwen die veel belangrijke rollen zoals verhoging van geslachtsaandrijving, inleiding van de puberteit bij jongens, tanken spierontwikkeling en verstrekken energie speelt. Het kan ook een rol spelen in de strijd-of-vluchtreactie, volgens het leerboek "biologie: leven op aarde met fysiologie." Gezonde niveaus van testosteron zijn gecorreleerd met lage bloeddruk en een goede cardiovasculaire gezondheid. Pullups en andere oefeningen die grote groepen spieren werken kunnen het stimuleren van testosteron niveaus. Voor mensen die lijden onder de gevolgen van laag testosteron, kunnen oefening vooral nuttig zijn op verhoging van de energie en verbetering van de algehele gezondheid.

Laag testosteron

Laag testosteron is gebruikelijk in de late middeleeuwen. Bij zowel mannen als vrouwen, het kan leiden tot verminderde libido en energie, evenals depressie, volgens "biologie: leven op aarde met fysiologie." Als u denkt dat u last heeft van laag testosteron, een medische deskundige te raadplegen voor het wijzigen van uw fitness-routine. Uw arts kan voorschrijven hormoon-behandelingen. Testosteron injecties kunnen nadelige gevolgen, met inbegrip van overmatige lichaamsbeharing, kaalheid en moeilijkheden met emotionele regulatie hebben echter zoveel mensen kiezen om te proberen natuurlijke methoden zoals oefening.

Testosteron en oefening

Tijdens het sporten brengt het endocriene systeem kleine hoeveelheden testosteron. Volgens een studie onder leiding van Selahattin Kumru en gepubliceerd in "The Journal of mannen gezondheid en geslacht", heeft oefening aangetoond dat verhoging van de testosteron productie na verloop van tijd. "Biologie: leven op aarde met fysiologie" wijst erop dat spier massa is gemakkelijker te ontwikkelen en te behouden met voldoende testosteron, en die spier massa ook helpt verhoging van testosteron, een cyclus waarin oefening bouwt spier en spier bouwt testosteron te maken.

Pullups en testosteron

Plek-opleiding is over het algemeen niet effectief op het verhogen van testosteron. In plaats daarvan, "Biologie: leven op aarde met fysiologie" verklaart dat het lichaam meer testosteron vrijgeven uitoefening van grote groepen van spier vereist, bouwt meer spiermassa en moedigt de lange-termijn boost van testosteron in het bloed. Pullups zijn onder de meest effectieve oefeningen omdat ze verschillende spiergroepen werken, inclusief die in de armen, terug, schouders en buik.

Mogelijke effecten van de omgekeerde

Bij sommige mensen, vooral mensen met endocriene problemen, oefening kan eigenlijk verminderen testosteron niveaus, volgens het leerboek "biologie: concepten en verbindingen." Om deze reden, oefening alleen is onvoldoende voor de behandeling van chronische hormonale onevenwichtigheden en kan eigenlijk verergeren de toestand. Andere factoren die testosteron verminderen kunnen zijn buitensporige gewichtstoename, stress en een slechte voeding.


gerelateerde artikelen