Fokken van jonge geitjes in een andere cultuur

February 13

Fokken van jonge geitjes in een andere cultuur

In de minderheid kan leven moeilijker maken, vooral als het gaat om het verhogen van een kind in een niet-inheemse cultuur. Alleen het maken van het besluit om te verhogen uw kind in een niet-inheemse cultuur is een grote, maar doen het goed is een nog grotere uitdaging. Nadat u de feiten verzamelen, voorbereiden op uw strategieën een buitengewone reis.

Ouderschap stereotypen

Als je buiten de mainstream cultuur, zul je op het gebied van stereotypen. Dit betekent dat u soms kritiek van andere ouders afnemen doordat verschillende culturen verschillende ouderschap stijlen hebben. Bijvoorbeeld, is een stereotype over ouders van sommige culturen dat ze niet benadrukken het belang van eerlijkheid. Terwijl de mainstream cultuur van de VS onderstreept eerlijkheid, in een Chinese familie, bijvoorbeeld misschien ouders bereid zijn te accepteren van hun kinderen liegen zolang de leugens bevordering van harmonie. Dit is een culturele verschil dat ouders moeten zich bewust zijn van wanneer ouderschap kwesties bespreken met andere ouders.

Etnische stereotypen

Etnische stereotypen worden soms meer toegepast op kinderen dan ouders. Als een moeder, bereid zijn te aanvaarden dat deze stereotypen bestaan. Een voorbeeld is het stereotype dat zwarte kinderen onhandelbaar zijn, met name in het openbaar. De kern van deze stereotype is in cultuur, met sommige zwarte families overschatting van de leeftijd waarop kinderen volwassen zijn. Volgens een enquête 2009 is uitgevoerd door de website nul tot drie, overwegen zwarte gezinnen hun kinderen kunnen controleren hun emoties op oudere leeftijd dan witte gezinnen mainstream.

Mainstream vs. Native cultuur

Moeders fokken van jonge geitjes in verschillende culturen moeten beslissen of de mainstream cultuur omarmen of laat haar kind tegelijkertijd leren de inheemse cultuur. De keuze om te leren van beide culturen conflicten zou brengen, maar zal toestaan dat het kind een breder perspectief van de wereld. Omdat deze keuze een lange termijn effect op uw kind hebben zal, hebben een algemeen plan voor de toekomst van uw kind en de beslissing in het licht van dat plan.

Culturele botsingen

Zelfs als de ouders niet beslist om te leren het kind hun eigen cultuur, zijn ze waarschijnlijk tegenkomen van vele culturele verschillen tussen de inheemse en mainstream culturen die invloed hebben op de opvoeding van kinderen. Een typische Chinese moeder haar kind klagen over extra lessen na schooltijd, hoorzitting bestraft, zoals misschien vinden "maar Jenny's moeder maakt haar nemen piano klasse na school!" Moeders die op in de Chinese cultuur groeide zou kunnen herinneren dat de kindertijd alleen over school en vaardigheid ontwikkeling is; ze zou verwachten dat hun kinderen volgen hetzelfde pad. Echter, in de Amerikaanse cultuur, kindertijd is meestal een tijd van spelen. Dergelijke cultuur botsingen kan gezinsproblemen waarin de ouders of kind heeft om op te geven hun bedoelingen.


gerelateerde artikelen