Oefeningen voor Senior vrouwen met slapheid

February 19

Oefeningen voor Senior vrouwen met slapheid

Na de leeftijd van 40, vrouwen beginnen te natuurlijk verliezen spier massa. Dit resulteert in snellere gewichtstoename en een slappe verschijning. Terwijl voorzorgsmaatregelen moeten worden gerespecteerd bij oudere volwassenen die een nieuwe gezondheid regime beginnen, is het mogelijk dat senior vrouwen Toon slappe spieren met zachte, low-impact uitoefenen. Het National Institute on Aging verklaart dat toned spieren vier belangrijke voordelen bieden: uithoudingsvermogen, kracht, balans en flexibiliteit. Senior vrouwen kunnen deelnemen aan oefeningen die enige of al deze voordelen, met toestemming van een arts verbeteren.

Aan de slag

Als u voor een periode van tijd inactief zijn geweest, raadt Help gids eerste getting clearance van uw arts om te beginnen uit te oefenen. Vooral als je een medische aandoeningen zoals artritis of hypertensie--erachter te komen welke voorzorgsmaatregelen u nemen moet bij de uitoefening en welke activiteiten je moet vermijden. Start vervolgens langzaam. Met consistente praktijk, zult u geleidelijk ontwikkelen meer kracht en uithoudingsvermogen, zodat u langer of meer intens uitoefenen zonder problemen.

Uithoudingsvermogen oefeningen

Wandelen is één van de meest aanbevolen vormen van lichaamsbeweging voor senioren, toestaand u om te controleren de moeilijkheid en duur van de activiteit, dus het is uitdagend genoeg voordelen maar niet uw niveau van bekwaamheid boven. De American Heart Association adviseert 30 minuten matige activiteit ten minste vijf dagen per week. U kunt de volledige 30 minuten lopen of, als het is makkelijker voor u, verschillende 10 of 15 minuten durende wandelingen maken elke dag. Andere activiteiten die het vergroten van uithoudingsvermogen omvatten zwemmen, fietsen of dansen.

Sterkte oefeningen

Sterkte oefeningen, ook bekend als weerstand opleiding, Toon spier zodat u dagelijkse taken gemakkelijker kunt uitvoeren. Ook verhoogt uw energie en verbetert botdichtheid. Sterkte oefeningen zoals push ups je eigen lichaamsgewicht kunnen maken van de weerstand. U kunt afwisselend, weerstand banden, die zijn gemaakt van Stretch elastisch en komen in een waaier van sterke punten, zodat u kunt omhoog naar een sterkere band als uw vermogen toeneemt. Ten slotte kunnen Trainingshalter worden toegevoegd aan vele oefeningen zoals squats, lunges en zelfs wandelen, aan te vechten de spieren met een grotere lading. Streven naar twee of drie kracht trainingen per week, elke duurzame 20 tot 30 minuten.

Balans oefeningen

Oefeningen ter versterking van het onderlichaam en de kern spieren, gevonden in de buik en rug, verbeteren van uw saldo en verminderen het risico van letsel als gevolg van de falls. Verhogingen van de voor- en zijkant been kunnen worden uitgevoerd tijdens het vasthouden aan een stoel voor evenwicht. Situps zijn effectief aan de versterking van de buikspieren, vooral als ze gaar zijn op de bal van een oefening. Tai Chi is vooral effectief in het verbeteren van de kern evenwicht zo goed.

Flexibiliteit oefeningen

Spieren verkorten en verliezen hun elasticiteit met de leeftijd. Beperking van de beweging verder, het kraakbeen in de gewrichten draagt na verloop van tijd met het begin van artrose. Flexibiliteit oefeningen helpen herstellen van groter bereik van de beweging door zachtjes spieren uit te rekken. Oefening helpt ook artritis patiënten gemakkelijker verplaatsen door de omliggende spieren te versterken. Yoga is een uitstekende keuze voor oefeningen ter verbetering van de flexibiliteit. Voorzichtig rekken elke spiergroep beurtelings terwijl staan, zitten of liggen ook flexibiliteit verbetert wanneer uitgevoerd op een dagelijkse basis.


gerelateerde artikelen