Wat gewicht handschoenen worden gebruikt in een professionele zwaargewicht bokswedstrijd?

October 4

Wat gewicht handschoenen worden gebruikt in een professionele zwaargewicht bokswedstrijd?

De kracht van professionele zwaargewicht boksers is ongeëvenaard in de sport, waardoor het dragen van de juiste handschoenen voorop. Het gebruikt in een professionele zwaargewicht wedstrijd bokshandschoenen zijn dunner en lichter dan de handschoenen boksers gebruiken als sparring en training. De handschoenen kunnen variëren in gewicht, maar zijn meestal tussen de 10 en 12 oz. boksers eens op het gewicht van de handschoenen voor hun wedstrijd.

Verschillende handschoenen voor elk gebruik

Bokshandschoenen komen in een verscheidenheid van gewichten, variërend van 8 oz. tot 20 oz. Wanneer boxers zijn opleiding op een zware tas of sparren met een partner in de sportschool, zullen ze meestal dragen 12-, 14- of 16-ounce handschoenen. De handschoenen een bokser kiest om te dragen terwijl opleiding aan hem of zijn trainer is. De 10-ounce handschoenen zijn meestal gedragen in professionele wedstrijden, maar boksers in de lichtere gewichtsklassen zal 8-ounce handschoenen dragen in vlagen.

Zware handschoenen toevoegen beveiliging

Bokshandschoenen dienen een aantal doeleinden, en er is een reden dat ze komen in verschillende gewichten. De hoofdreden boksers Draag handschoenen is ter bescherming van hun handen en het minimaliseren van de schade aan hun gezichten als ze ze worden geraakt. Bokshandschoenen zijn ontworpen om het pad van de knokkels en ondersteunen de fighters polsen en duimen zodat ze niet over gevolgen breken. De zwaardere een handschoen, de meer opvulling en bescherming biedt.

Een eeuwenoude geschiedenis

Bokshandschoenen zijn meer dan 3.000 jaar oud. Het was de Olympiërs van het oude Griekenland, die eerst begonnen met het verpakken van lederen riemen rond hun handen te beschermen hun knokkels. In de jaren 1600, boksen in Groot-Brittannië betrokken kale-knuckles bouts. Jack Broughton, een Britse vechter, de moderne Bokshandschoen uitgevonden in 1700s, maar boksers koos tegen kale-fisted tot 1866, toen de handschoenen werd verplicht voor de meeste gevechten.

Kleine handschoenen voor MMA

De handschoenen gedragen in gemengde vechtsporten of MMA, zijn anders dan traditionele bokshandschoenen. MMA handschoenen Weeg 4 oz. en vinger gaten hebben zodat de strijders elkaar kunnen grijpen. Ze hebben ook roerende duimen. De duimen op een bokshandschoen zijn genaaid om de handschoen zodat de strijders hun duimen niet verplaatsen.


gerelateerde artikelen