Wat zijn de gevaren van de citroen Water dieet?

March 17

Wat zijn de gevaren van de citroen Water dieet?

De citroen water dieet werkt op de beginselen van detox. Een mengsel van water, citroensap, cayenne peper en ahornstroop zijn verzonnen om te drinken meerdere keren per dag. Citroen Water Diet.com suggereert dat u 60 oz. van deze drank per dag nemen en dit alleen te met water tussen de doses vullen. Enige vorm van laxeermiddelen kan ook worden gebruikt. Normaal gesproken is dit dieet is bedoeld voor 10 tot 14 dagen, en voorstanders claims dat resultaten worden meestal gezien binnen een week. Hoewel deze bewering goed klinkt, overleg met uw arts over dit dieet als er gevaren.

Uitdroging

Dit dieet wordt algemeen gebruikt met laxeermiddelen en Harvard Medical School zegt laxeermiddelen kunnen leiden tot uitdroging. Hoewel dit dieet met veel water supplementen, hebben de dunne ontlasting en mogelijk diarree die kan leiden tot het potentieel om afbrekende elke inkomende bron. De Universiteit van Maryland Medical Center uitdroging als een levensbedreigende probleem beschrijft, indien niet behandeld in een tijdige wijze.

Misselijkheid & het braken

Volgens de Mayo Clinic, detox diëten zoals het citroen water dieet kunnen leiden tot misselijkheid. Dit kan leiden tot braken, die zou verdere uitdroging. Braken zou ook ontdoen het lichaam van alle voeding die zou kunnen hebben zijn oogstte van dit dieet dat al voedingswaarde ontbreekt. Als misselijkheid of braken wordt ervaren tijdens dit dieet, stoppen met het dieet en een arts raadplegen.

Buikpijn

Wijzigen van uw voedingsgewoonten kan beïnvloeden uw darmen, en de American Heart Association beweert dat diëten zoals het citroen water dieet tot buikpijn of gas leiden kunnen. Dit winderigheid is niet alleen pijnlijk, kan het erg pijnlijk. Als u buikpijn ondervindt terwijl het proberen van dit dieet, spreken met een zorgverlener.

Gewichtstoename

Meeste detox diëten, zoals de citroen water dieet, ravage aanrichten op je stofwisseling. Dit is de reden waarom de Harvard Medical School en de American Heart Association beide komen overeen dat na normale voedselinname is geprobeerd, de dieter gewicht krijgen zal. Dit resulteert meestal in meer gewicht dan wat de dieter had om te beginnen met.

Metabole acidose

Een gevaarlijk neveneffect van detox diëten is metabole acidose. Als iemand voortdurend op dit dieet, kan hij volgens de Harvard Medical School, zijn zuur-base evenwicht verstoren. Dit leidt tot een gevaarlijke stijging van de zuurgraad in het bloed--- en het kan leiden tot coma of de dood.


gerelateerde artikelen