De beste Over-the-Counter-dieetpillen voor vrouwen

March 21

Geen voorschrift-sterkte drug of voedingssupplement kunnen verlies van het gewicht zonder de hulp van dieet en lichaamsbeweging. Verschillende producten kunnen echter de effecten van een redelijk gewicht verlies regime vergroten. Over-the-counter gewichtsverlies pillen kunnen helpen gewicht te verliezen wanneer ze naar eer en geweten worden gebruikt onder leiding van een gekwalificeerde zorgverlener vrouwen. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een gewichtsverlies programma, met name als u een medische aandoening hebt of nemen van elke vorm van medicatie.

Alli

Alli, ook bekend als orlistat, is het alleen over-the-counter dieetpil goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration, of FDA. Alli is een lage dosis versie van het voorgeschreven medicijn Xenical, die werkt door het blokkeren van de absorptie van vet in het spijsverteringskanaal. Hoewel Alli wordt algemeen beschouwd als veilig, merkt de Mayo Clinic op dat de FDA mogelijke gevallen van leverschade gekoppeld onderzoekt. Als een voorzorgsmaatregel is het verstandig om het raadplegen van uw primaire zorgverzekeraar alvorens Alli te gebruiken hebt u een geschiedenis van lever ziekte of problemen met de spijsvertering.

Groene Thee Extract

Groene thee extract heeft zijn verbruikt meer dan 5000 jaar voor medicinale doeleinden, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. De UMMC meldt dat dit populaire product bijdragen kan tot verbetering van gewichtsverlies en het gewicht onderhoud bij vrouwen die matig overgewicht of obesitas zijn. Wetenschappers toeschrijven groene theeën vetverbrandende eigenschappen aan krachtige antioxidant verbindingen bekend als catechines. Allermeest naar de bijwerkingen geassocieerd met groene theeuittreksel betrekking hebben op haar hoog cafeïnegehalte. Zorgverleners kunnen cafeïne-vrije formuleringen voor mensen die gevoelig voor stimulanten zijn aanbevelen.

Conjugated Linoleic Acid

Ook bekend als CLA, geconjugeerd linolzuur komt van nature in vlees, kaas en bepaalde plantaardige oliën. De Mayo Clinic meldt dat CLA helpen kan om gewicht te verliezen door het verminderen van lichaam vet en activerende spier genesis. In het algemeen, CLA zorgt ervoor dat relatief weinig bijwerkingen; echter, de Mayo Clinic constateert dat er onvoldoende bewijs overtuigend haar veiligheid of werkzaamheid.

Hoodia

De woestijn cactus hoodia gordonii wordt steeds populairder als een over-the-counter dieetpil voor vrouwen. De San bushman stam van Zuid-Afrika gekauwd traditioneel hoodia om te verslaan van honger pangs tijdens hongersnoden en lange afstanden. In de moderne natuurgeneeskunde, kan hoodia worden gebruikt om de eetlust onderdrukken en beteugelen van de dringt er bij binge eating disorder is gekoppeld. Ondanks haar historische reputatie als een veilig en effectief product waarschuwt de Mayo Clinic dat er weinig bewijs van hoodia van relatieve voordelen en risico's is.

Chitosan

Chitosan is een vorm van poreuze mariene vezel afgeleid van de exoskeletons van schaaldieren. Deze producten kunnen verlies van het gewicht door het verminderen van de absorptie van vet in de darmen, maar niet zijn er genoeg goed ontworpen studies om de doeltreffendheid ervan definitief. Gelukkig, chitosan veroorzaakt over het algemeen weinig ernstige bijwerkingen. Neem niet chitosan als u allergisch voor schaaldieren bent; een levensbedreigende allergische reactie kan in gevoelige personen veroorzaken.


gerelateerde artikelen