Wat zijn de voordelen van vitamine B6 voor vrouwen?

May 31

Wat zijn de voordelen van vitamine B6 voor vrouwen?

Overzicht

De groep van B-vitamines bevat B1, B2, B6, B12, niacine, foliumzuur, Biotine en pantotheenzuur, volgens de website KidsHealth van Nemours. Deze vitaminen spelen verschillende belangrijke functies in je lichaam, met inbegrip van de productie van energie en voedende van de hersenen. Vitamine B6 is pyridoxine ook wel, en kunt u uw dagelijkse levering van voedingsmiddelen zoals granen, wortelen, spinazie, melk, kaas, eieren, vis of supplementen. Als haar aan te vullen, kunt u praten met uw arts en vergeet niet dat vitaminen en supplementen niet worden geregeld door de Food and Drug Administration.

Zwangerschap symptomen

Misselijkheid en braken tijdens de zwangerschap is kortweg ochtendmisselijkheid. De Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC) rapporten dat 30 mg vitamine B6 per dag kan helpen verlichten van de ochtendmisselijkheid. Hoewel niet alle studies niet dezelfde effecten weergegeven hebben, is het bespreken waard inname van vitamine B6 met uw arts als u zwanger bent.

Premenstrueel syndroom

Informatie over de effectiviteit van vitamine B6 voor het verlichten van de premenstruele symptomen, of PMS, komt voornamelijk uit vrouwelijke patiënten en artsen, stelt de UMMC. Zoals UMMC opmerkt, klinische paden op B6 gebruik voor PMS geen voordeel hebben aangetoond, maar het is mogelijk de verbetering van de symptomen kan variëren in elk individu. Ook, het duurt meestal maximaal 3 maanden om te zien geen verschil in uw symptomen, dus als je concluderen uw suppletie vóór dan u kon missen op alle potentiële voordelen van vitamine B6 voor PMS.

Haargroei

Het is niet alleen mannen die haaruitval kunnen lijden. Vrouwen verliezen ook hun haren, en in tegenstelling tot mannen, het kan beginnen op elke leeftijd voor de leeftijd van 50 en daarna, de International Society staat voor Hair Restoration Surgery. Haar bestaat uit vallen proteïnen aan genaamd keratine en B-vitaminen — samen met aminozuren — zijn bouwstenen van de eiwitten, volgens Seymour M. Weaver, een Houston gevestigde dermatoloog. In een 2001 Poolse studie gepubliceerd in het tijdschrift "Wiadomosci lekarskie" en op de website van de National Institutes of Health. vitamine B6 injecties verbeterd de conditie van het haar van de vrouwen en minder haaruitval, met inbegrip van haaruitval van diffuse alopecia.

Reumatoïde artritis

Meer vrouwen dan mannen last van deze auto-immuun aandoening, die symptomen zoals gewrichtsontsteking, zwelling en stijfheid veroorzaakt. Reumatoïde artritis of RA, tarieven verhoogd ook bij vrouwen tussen 1995 en 2007. RA is volgens de UMMC gekoppeld aan lage niveaus van vitamine B6. Eet meer voedingsmiddelen die rijk zijn in deze vitamine, of ter aanvulling van uw dieet, kan helpen om te verlagen van ontstekingen en kan bieden enige verlichting van reumatoïde artritis.


gerelateerde artikelen