Yoga houdingen voor ziekte van Crohn

November 14

Yoga houdingen voor ziekte van Crohn

Ziekte van Crohn, een auto-immune aandoening van onbekende oorsprong, veroorzaakt ontsteking in de voering van het spijsverteringskanaal. Verschijnselen en symptomen meer buikpijn en krampen, diarree, bloed in de ontlasting, zweren, verminderde eetlust en gewicht verlies, vermoeidheid, koorts en huid aandoeningen. Afhankelijk van de ernst van de symptomen, kan ziekte van Crohn beperken dagelijkse activiteiten en, in sommige gevallen leven bedreigen.

Gevolgen van stress

Terwijl de stress veroorzaakt geen ziekte van Crohn, kan het tekenen en symptomen verergeren. Stress heeft een fysiologische effect op de spijsvertering en normale processen met overmatige productie van maagzuur, vertraagd spijsvertering en obstipatie kan veranderen. Activiteiten met inbegrip van ontspanning en ademhalingsoefeningen kunnen helpen een Crohn-patiƫnt beheren stress, die kan helpen voorkomen flare-ups.

Effect van yoga

De praktijk van yoga combineert lichaamsoefeningen, bekend als poses, met meditatie die zich op de ademhaling richt. Yoga houdingen verlichten stress terwijl ze versterken en Toon spieren, bevordering van de flexibiliteit en massage interne organen. U kunt de meditatie aspect van yoga praktijk door het te combineren met houdingen in een vorm van contemplatie verplaatsen of als een afzonderlijke techniek op haar eigen om te ontspannen en rustig de geest.

Yoga houdingen

Omdat yoga doorbloeding vergroot en stimuleert de inwendige organen, een opvouwbare pose, zoals permanent Forward Bend, verbetert de spijsvertering, vermindert vermoeidheid, kalmeert de hersenen en verlicht stress, volgens YogaJournal.com. Voor het uitvoeren van Forward Bend permanent start met uw grote tenen aan te raken en je hielen iets van elkaar gescheiden. Langzaam vooruit, vouw je handen naar het woord bereiken als je je botten zitten omhoog tillen. Kan je zacht kronkelende houdingen, zoals Bharadvaja van Twist, nuttig bij de bestrijding van symptomen die zijn gekoppeld aan de ziekte van Crohn, omdat ze het stimuleren van de spijsvertering organen en verbeteren van spijsvertering terwijl het verlichten van stress.

Meditatie Impact

Of u opnemen van meditatie in uw yoga praktijk of gewoon zitten in stilte wilt, meditatie vertraagt de adem, de geest kalmeert en moedigt ontspanning. Praktijk van meditatie met de yoga houdingen, centreer je geest op de subtiele beweging van uw adem. Traceren op het inademen, je adem als het beweegt via de neusgaten, over de achterkant van de keel en down in de longen. Een pauze toevoegen aan de bovenkant van het inademen en herhaal het proces op het uitademen.

Hoe vaak

Praktijk yoga regelmatig, ten minste vijf keer per week, te voelen de gevolgen van yoga over de bestrijding van het ongemak gekoppeld aan chronische ziekten zoals de ziekte van Crohn.


gerelateerde artikelen