Hoeveel Is een ongeboren Baby veronderstellen te weeg bij 6 maanden?

November 30

Hoeveel Is een ongeboren Baby veronderstellen te weeg bij 6 maanden?

De zesde maand van een zwangerschap markeert de vroegste periode waarin premature baby's een goede kans op overleving hebben. Volgens gegevens over 2004 van het National Center for Health Statistics, bereid door de maart van dubbeltjes perinatale Data Center, ongeveer 80 procent van de baby's geboren na 26 weken-zwangerschap overleven in de Verenigde Staten. Echter, minder dan 1 procent van de baby's worden geboren op dit punt. Tijdens de zesde maand is een ongeboren baby nog steeds vrij klein.

Tijdsbestek

Uw ongeboren baby wordt beschouwd als 6 maanden tijdens de 23e via 27 weken van de dracht, hoewel informatie met betrekking tot een foetus van 6 maanden geldig voor veel zwangerschappen door de 29e week blijft. Dit is de laatste officiƫle maand van het tweede trimester en is een periode van snelle groei en veel veranderingen.

Grootte

Aan het begin van de zesde maand van de zwangerschap, kunt u uw baby te wegen ongeveer 1 1/2 pond verwachten. De foetus groeit snel in deze periode, dus het is heel gebruikelijk voor uw baby tot 2 lbs. snel in deze maand. De ongeboren baby groeit in lengte ook, en zal meten over 12-inches van hoofd tot aan de hiel.

Typen

De zesde maand van de zwangerschap is wanneer een foetus begint te zetten op een aanzienlijke laag baby vet. Dit vet verhoogt het gewicht van de foetus en verandert zijn uiterlijk. In plaats van een dunne foetus met gerimpelde huid maakt het vet uw ongeboren baby meer lijken op een pasgeboren baby. De huid groeit ook strengere omdat het strekt zich uit vanaf het toegevoegde vet.

Effecten

Moeders voelen de gevolgen van een ongeboren baby's meer gewicht op 6 maanden. De baarmoeder groeit tot ongeveer de grootte van een basketbal tijdens deze maand, met bijbehorende fysieke problemen. De huid op de buik van de moeder vaak pijn en jeukt als het strekt zich uit. Andere voorkomende symptomen in deze periode zijn indigestie, krampen, zwelling, rug pijn en hoofdpijn. Een aanzienlijke hoeveelheid van de aanwinst van het gewicht van de moeder kan deze tijd verschijnen. De meeste vrouwen krijgen tussen 25 en 35 kg in de loop van de zwangerschap.

Overwegingen

Houd er rekening mee dat alle zwangerschappen zijn individueel en dat het gewicht van de standaard foetus op 6 maanden mogelijk niet precies wat u ervaren. De gemiddelde voorziet in een reeks van gewichten met 1 1/2 tot 2 kg worden de meest voorkomende. Ondanks dit, sommige ongeboren baby's kleiner en sommigen zullen grotere. Als u zich zorgen maakt over de omvang van uw ongeboren baby, moet u een arts te raadplegen.


gerelateerde artikelen