Hapjes voor een Kid's Luau

July 12

Hapjes voor een Kid's Luau

U moet niet belasting op verwerkte suiker en kunstmatige conserveermiddelen om kinderen te voorzien van lekkere hapjes op een luau. Tropische vruchten zijn een van de pijlers van een luau, alsmede lekkere--zelfs aan kinderen. Voeg toe dat aan de verscheidenheid van noten, groenten en zeevruchten geserveerd in het traditionele Hawaiiaanse feest en je de ingrediënten voor een heerlijke, verse menu hebt.

Fantastisch fruitig

Hapjes voor een Kid's Luau

Ga naar tropisch fruit als u wilt maken van kleurrijke en zoete snacks voor een luau voor kinderen. Speer verse ananas stukjes, segmenten van mango en papaya op houten spiesen voor een schotel met krachtige smaak. Vetvrij citroen of limoen yoghurt toevoegen als een dipsaus. Afwisselend, ananas, mango en papaya gesneden met lange speren en serveer met de dip. Hol uit aardbeien en dingen met gehakte macadamia noten voor een BES-snack met een whisper voor tropische crunch. Rol de plakjes banaan in honing en geraspte kokosnoot voor een zoete snack.

Prachtig vlezige

Hapjes voor een Kid's Luau

Zeevruchten en varkensvlees zijn de twee belangrijkste eiwitten voor een luau--kid-georiënteerde of anderszins. Serveer gebakken kokos garnalen of kokos fish sticks met laag-suiker ketchup, cocktailsaus of mangosalsa voor een nootachtige fingerfood. Garnalen teriyaki saus, dia op houten spiesen Marineer en grill een smakelijke schotel thats zo vinger-vriendschappelijke aangezien het kindvriendelijke. Wikkel stukjes ananas in plakjes magere ham en speer met tandenstokers te maken van een lief en beet te vullen. Spullen selderij sticks met blokjes honing ham, magere roomkaas en bieslook voor een knapperige snack met een hint van kruiden.

Geruststellend zetmeelrijke

Hapjes voor een Kid's Luau

De juiste zetmeel, zoals zoete aardappelen, bakken, wordt een vulling hapjes die kinderen aanspreekt en past een luau thema gemaakt. Grote speren van de zoete aardappel voor home frietjes bakken of dunne strengen voor shoestring frietjes bakken. Of snijd de bataat in dunne chips en bak voor een knapperige textuur. Seizoen van de segmenten door licht beregening hen met gerookte paprika en zeezout en serveer ze met een laag-suiker ketchup of salsa van tropische vruchten. Bak honing-gezoet diner rollen te maken een veelzijdige Hawaiian voorgerecht dat goed met alles van fruit aan vlees paren. Serveer de rollen gewoon of koppelen met een beetje honing boter. Baby wortelen in een lichte honing en sojasaus glazuur bakken, dan bestrooi met de geraspte kokosnoot voor een licht zoute gerecht.

Krankzinnig romige

Hapjes voor een Kid's Luau

Een luau voor kinderen moet een zoete en romige twist om het afmaken. Lepel uit het midden van een stuk banaan en vul deze met kokos rijstpap maken een zacht zoet met een extra romige textuur. Vul de banaan-cup met chocolade pudding in plaats van rijstpap voor een rijke behandelen. Ananas of mango sorbet in decoratieve ijs-pop mallen de kinderen om af te koelen op een hete zomer luau bevriezen. Mini kokosnoot of bananen crème voor een licht zoete taarten bakken.


gerelateerde artikelen