De beste Workout Supplementen voor vrouwen

July 24

De beste Workout Supplementen voor vrouwen

Vrouwen kunnen veel van de dezelfde workout supplementen dat mannen gebruiken en zij zullen niet worden "omvangrijk". Dit is omdat de lichamen van vrouwen een zeer kleine hoeveelheid van het hormoon testosteron van spier-gebouw produceren, volgens "De vrouwelijke opleiding Bijbel." De juiste supplementen zal u helpen om te winnen metabolisch actief mager spier en verbranden van vet, sneller dan met dieet en oefening alleen. Voeg ze aan uw programma voor het sneller bereiken van uw fitnessdoelen.

BCAAs

Vertakte-keten aminozuren zijn enkele van de beste workout supplementen voor vrouwen. Volgens "The vrouwelijke opleiding Bijbel" vrouwen slaan koolhydraten zoals lichaamsvet gemakkelijker dan mannen. Echter, als je te weinig koolhydraten eet, zul je geen energie voor uit te werken en het verbranden van calorieën. BCAAs fungeren als een bron van energie voor de spieren, want ze de lever als gevolg van hun unieke moleculaire structuur omzeilen. Bovendien, ze remmen spier verlies, spier herstel en trigger-eiwitsynthese, snelheid. volgens de "Natuurlijke Anabolics." Nemen vijf gram BCAAs pre-en post-workout.

L-Glutamine

Naast het steunen van immune functie en intestinale gezondheid, helpt L-glutamine ook spieren sneller herstellen, volgens de februari 2010 "Spier & Performance" artikel "Goed nieuws op Glutamine," door Matthew Kadey. L-glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het spierweefsel en tot wel 40 procent kan worden uitgeput door een trainingseenheid. Bovendien, L-glutamine natuurlijk verhoogt het lichaam de productie van de vetverbrandende stof menselijk groeihormoon (HGH). Voor vrouwen in het bijzonder, is HGH belangrijk voor het spierherstel, aangezien vrouwtjes alleen een zestiende van het testosteron geproduceerd door mannen hebben. Vijf tot 10 gram per dag nemen, gesplitst tussen pre-en post-workout of voor het slapen.

Cafeïne

Cafeïne is niet voor iedereen, omdat het kan de bloeddruk verhogen, maar ook vele voordelen voor de atleten heeft. Cafeïne verhoogt als een centrale zenuwstelsel stimulerend, focus en intensiteit tijdens trainingen. Het natuurlijk ook toeren omhoog uw metabolisme en vermindert waargenomen spierpijn, volgens "Supplementen 101," een artikel van Jim Stoppani vanaf de januari 2010 "Muscle & Fitness: de ultieme Supplement Handbook." Met meer energie kunt u uiteraard langer en harder trainen.

"Zelfgemaakte Supplement Secrets" auteur Jeff Anderson raadt cafeïne omdat het werkt op een psychologisch niveau, helpen u bij het krijgen van een betere training. Krijg 100 tot 200 mg cafeïne of drink een tot twee kopjes sterke koffie voor een training.

Bèta-Alanine

Beta-alanine is een aminozuur die het mogelijk maakt de spieren te blijven produceren van energie in een hoog tempo, zelfs als ze vermoeidheid. Als je hebt de "burn" ooit gevoeld van oefening, is dit het resultaat van melkzuur opbouwen in spiercellen, die natuurlijk als gevolg van anaërobe ademhaling optreedt. Nemen van bèta-alanine verhoogt de hoeveelheid L-carnosine in spiercellen, buffering van het melkzuur en waardoor je langer en harder werken volgens "Supplementen 101." Neem maximaal tweemaal daags 1,5 tot 3 g van bèta-alanine.

Creatine

Als beta-alanine, creatine richt zich op de productie van energie in de spiercellen, maar het werkt via een andere weg. Phosphocreatine is de stof die je lichaam gebruikt om snel adenosinetrifosfaat (ATP), het verstrekken van de nodig brandstof tijdens de weerstand opleiding, volgens "Natuurlijke Anabolics." Dus het nemen van creatine vult uw spieren met meer brandstof voor energieproductie. Daarnaast trekt het water in de spieren, zodat moet u zeker 16-oz ten minste acht glazen water per dag drinken. 3 tot 5 g van creatine per dag nemen.


gerelateerde artikelen