Cichorei wortel Extract & winderigheid

December 19

Als u winderigheid ondervindt, kan cichorei wortel-extract te nemen helpen verminderen uw spijsvertering ongemak. Witlofwortel is een traditioneel kruidengeneesmiddel voor problemen met de spijsvertering genomen te bevorderen van nutriënten-absorptie, minder opgeblazen gevoel en evenwicht gut bacteriën. Cichorei wortel-extract kan worden gekocht in natuurlijke voedingopslag of thuis met behulp van gedroogde of geroosterde witlofwortel aanbrengen in een kruidenthee qua smaak koffie gemaakt. Cichorei is niet bedoeld om vervanging van medische zorg, dus contact op met een geregistreerde medische kruidkundige en arts vóór de aankoop van producten van de cichorei.

Geschiedenis

Cichorei, ook bekend als Cichorium intybus, is gerelateerd aan andere medicinale broek algemeen in gebruik, zoals Paardebloem en Boerenwormkruid. Volgens een artikel gepubliceerd in "Landelijk wonen" in 2011, is cichorei gebruikt en door de mens gekweekt voor duizenden jaren sinds het oude Egypte. De gemeenschappelijke naam voor witloof komt van de oude Egyptische naam, cichorium. Witloof wordt gebruikt in de traditionele westerse kruiden geneeskunde als een spijsvertering genotmiddel, lever tonic en interne reinigingsmiddel. Witlofwortel is ook populair als invaller koffie en is toegevoegd aan sommige bieren als smaakstof. De bladeren van cichorei boeren gebruiken als diervoeder, met het hoge gehalte aan tannines waardoor het nuttig in het remmen van parasieten bij landbouwhuisdieren.

Farmacologie

Cichorei wortel bevat dieet vezels genaamd fructans en inuline, die een gunstig effect op culturen van symbiotische bacteriën die leven in de kleine en grote darmen van de mens hebben. Symbiotische of "vriendelijk," bacteriën zoals lactobacillus en bifidobacteriën zorgen voor gezonde spijsvertering, remmen ziekteverwekkers zoals candida en ondersteuning immune functie. In een studie gepubliceerd in "The Journal of Nutrition" in 1998, fructans en inulien van witlofwortel in bacteriële culturen, onderzoekers van de Katholieke Universiteit van Leuven in België getest. Witlofwortel had een significant effect op bifidobacteriën, verstrekken van voedsel voor de bacteriën en inschakelen culturen sneller te groeien. Onderzoekers concludeerden dat witlofwortel, haar fructans en inuline probiotische zijn en van de groei van bifidobacteriën in de menselijke darm profiteren zullen.

Klinisch onderzoek

Studies hebben aangetoond dat witlofwortel spijsvertering kan bevorderen, maar de balans belangrijk is. Onderzoekers van de Universiteit van Kopenhagen in Denemarken getest volgens een studie gepubliceerd in "The American Journal for Clinical Nutrition" in 1998, de gevolgen van voedingsvezels uit cichorei voor de spijsvertering menselijke patiënten. Terwijl omhoog met 5 g witloof fructans en inuline goed verdragen waren, ervoeren de mensen die tussen 20 tot 30 g per dag ingenomen spijsvertering ongemak waarbij winderigheid, diarree en opgeblazen gevoel. Onderzoekers concludeerden dat de dieet vezels gevonden in witlof zijn veilig en heilzaam voor spijsvertering gezondheid, vooral met hun ondersteunende effect op symbiotische bacteriën in de darm, inname van te veel cichorei wortel-extract spijsverteringsproblemen verslechteren kan, niet beter.

Veiligheid en toxiciteit

«««Drugs.com, volgens de is witlofwortel veilig en goed verdragen door de meerderheid van de bevolking. Sommige mensen ervaren allergieën en contactdermatitis bij het verwerken van de bladeren en bloemen--hebt u een bekende allergie aan witloof, Vermijd het gebruik van cichorei wortel producten. Bij het selecteren van cichorei wortel producten, koop biologische witlofwortel vanwege verslagen van verontreiniging met toxische fungiciden. Vermijd het gebruik van witlofwortel tijdens zwangerschap en borstvoeding, omdat het heeft een stimulerend effect op de menstruatie.


gerelateerde artikelen