Jojoba-olie tijdens de zwangerschap

July 1

Veel zwangere vrouwen gebruik van vochtinbrengende crèmes en massage oliën tijdens de zwangerschap te hydrateren en te verzachten de huid geïrriteerd of uitgerekt. Over het algemeen beschouwd als veilig voor gebruik tijdens de zwangerschap, biedt jojoba-olie een doeltreffende actuele zalf te voorkomen of te verlichten van verschillende maladies vrouwen vaak tijdens de zwangerschap lijden.

Jojoba olie Basics

Jojoba-olie wordt gewonnen uit de zaden van de jojoba installatie, een groenblijvende struik inheems in Arizona, Californië en noordelijke delen van Mexico. Indianen hebben jojoba-olie gebruikt voor eeuwen als een haar-olie en een behandeling voor verschillende aandoeningen van de huid.

Hoewel het heet een olie, jojobaolie is eigenlijk wax ester, een vloeibare wax voornamelijk samengesteld uit onverzadigde vetzuren en vetalcoholen. Volgens Shirley Price, co-auteur van "Aromatherapie voor gezondheidswerkers," hoeft jojobaolie niet het gebruik van andere conserveermiddelen aangezien het niet gaan ranzig zoals de meeste andere oliën die worden gebruikt in de huid en het haar zalven of crèmes.

Voordelen

Gebruikte voor massage en als een actuele huid zalf, jojoba-olie beschikt over meerdere voordelen voor vrouwen bij gebruik tijdens de zwangerschap, met inbegrip van de bijdrage aan de Toon en de elasticiteit van uw huid. Anstice Carroll, co-auteur van "The Dictionary van gezond voedsel," staat dat jojobaolie striae minimaliseert en kan worden gebruikt op uw gezicht, de hoofdhuid, het lichaam en de haren ter bevordering van genezing van droge of geïrriteerde huid. Een natuurlijke sussend, jojobaolie is zeer vergelijkbaar zijn in chemische samenstelling van de olie die uw lichaam produceert--talg--waardoor het een uitstekende niet-chemische behandeling voor acne flare-ups, die zich tijdens de zwangerschap als gevolg van uw verschuiven hormonen voordoen kunnen. Volgens prijs, het behandelt en voorkomt acne doordat overmatig talg uit te bouwen op uw huid.

Overwegingen

Veel vrouwen Verdun verschillende geurende etherische oliën in hun jojoba-olie terug wrijft en massage van het hele lichaam meer therapeutische en ontspannen te maken. Wees voorzichtig bij de beslissing welke essentiële oliën om te verdunnen in jojobaolie tijdens de zwangerschap, zoals sommige essentiële oliën gebruikte kunnen heel krachtig. Valerie Worwood, auteur van "The Complete boek van etherische oliën en aromatherapie," suggereert dat je stok met meer milde etherische oliën zoals lavendel en kamille tijdens de zwangerschap, enkel veilig te zijn. Skip etherische oliën helemaal als je hebt een persoonlijke geschiedenis van miskramen of ondervindt een met een hoog risico zwangerschap.

Tijdsbestek

Allison England, auteur van het boek "Aromatherapie en Massage voor moeder," suggereert dat u afschrikken met behulp van jojobaolie voor perineale massage tot de laatste acht weken van de zwangerschap. Op dat punt, wrijf ongeveer ¼ tsp. van de jojoba-olie op uw perineale gebied eenmaal daags door de rest van uw zwangerschap om te helpen het voorbereiden op de rekken die tijdens arbeid optreedt. Engeland verklaart dat deze praktijk uw kansen minimaliseren kan van een episiotomie hoeft tijdens de bevalling. Gebruik altijd zuiver, onverdund jojoba-olie voor perineale massage, als Engeland merkt op dat ingrediënten toegevoegde zoals essentiële oliën de gevoelige huid van het perineum kan branden.

Effecten

Prijs staat dat jojobaolie in zeldzame gevallen allergische reacties zoals contact dermatitis kan veroorzaken. Als u zwanger bent en geïnteresseerd bent in het gebruik van jojobaolie als een natuurlijke huidverzorgingsproduct, praten met uw verloskundige zorgverlener alvorens het te gebruiken hebt u een persoonlijke of familiale geschiedenis van allergieën. Zodra uw zorgverzekeraar u haar goedkeuring geeft, probeer de jojoba-olie op een klein gedeelte van uw huid, zoals uw pols, teneinde uw huideigen reactie op de olie voordat u het toepast op andere delen van je lichaam.


gerelateerde artikelen