Hoe ver moet de helling van een Bed voor Reflux

August 21

Hoe ver moet de helling van een Bed voor Reflux

Reflux is een generieke term gebruikt om te beschrijven van de twee voorwaarden die kunnen verschijnen afzonderlijk, maar meestal samen optreden. Gal-reflux impliceert spijsvertering vloeistoffen in je dunne darm en zure terugvloeiing impliceert zuren in je maag. Kan leven zuur te maken zowel vereisen om symptomen te verlichten. Hoewel je met uw arts over effectieve behandelingsopties praten moet, is instellen van uw bed op een helling een stap kun je thuis die bijdragen kan tot het verminderen van de symptomen van reflux.

Fysiologie van de Terugvloeiing

Uw lever produceert een vloeistof van de groen-gele gal, die helpt bij de afbraak van het vet en oude rode bloedcellen in je dunne darm en helpt bij het verwijderen van sommige toxines uit je lichaam genoemd. Gal wordt verplaatst uw lever naar de twaalfvingerige darm van uw dunne darm als voedsel aflegt naar beneden van de maag via een klep genaamd de pyloric klep. Als de pyloric klep niet goed sluit na het levensmiddel passeren, gal kan backwash in, en irriteren of wakkeren de bekleding van uw maag.

Gastro-oesofageale reflux, gewoonlijk genoemd zure reflux, treedt op wanneer de bits van de gal in de maag of digestief zuren en soms van voedsel reizen uw slokdarm en zelfs in je mond. In dit geval is de gewraakte ventiel de onderste oesofageale sluitspier. Symptomen van zure terugvloeiing, Commissie stelt voor de nationale Instituut van Diabetes en de spijsverterings en de nierziekten, of de NIDDKD, een zure of bittere smaak in de achterkant van uw mond of een branderig gevoel in uw keel of borst maagzuur genoemd.

Helling remedie

Instellen van uw bed op een helling kan helpen om te voorkomen dat gal irriterend uw dunne darm en de zuren uit de back-up in uw slokdarm, terwijl je slaapt. Een juiste helling voor gal terugvloeiing is tussen vier tot zes duim, zegt «««MayoClinic.com, en u kunt dit doen door het plaatsen van de blokken onder het hoofd van uw bed. Echter als u last van zure reflex heeft, de NIDDKD beveelt aan het verhogen van het hoofd van je bed een minimum van zes tot acht inch. Een alternatieve oplossing is de aanschaf van een wig van de schuim die je plaats op de top van uw matras. Een gemeenschappelijk remedie die moet worden vermeden, echter gebruikt kussens om te prop van jezelf terwijl je slaapt, zoals dit ineffectief zijn is, volgens MayoClinic.com.

Overwegingen

Hoewel zure terugvloeiing goed op dieet en levensstijl veranderingen reageert zoals het wijzigen van uw slaaphouding, stelt MayoClinic.com dat gal-reflux niet. Als uw probleem is gal-reflux, of als u niet zeker bent, praat met uw arts. Behandeling van de Terugvloeiing van de gal, volgens «««MayoClinic.com, vereist meestal medicatie of chirurgie.

Preventie

Een goede manier om te helpen voorkomen dat gal of zure terugvloeiing ontwikkelen is om een gezond gewicht te handhaven. MayoClinic.com legt uit dat verhoogt extra gewicht de druk op je buik. Andere stappen die u nemen kunt om te voorkomen dat van de Terugvloeiing omvatten beoefenen ontspanningstechnieken te helpen bij een efficiënte spijsvertering, tomaat of voedingsmiddelen zoals citrusvruchten, kruidig voedsel, spaghetti saus en vette of gebakken voedingsmiddelen op basis van zuur te vermijden. U moet ook stoppen met roken.

Waarschuwing

Bellen met uw arts als u ervaring frequente periodes van reflux, omdat dit leiden ernstige schade aan uw maag en slokdarm tot kan. Complicaties van de NIDDKD wordt beschreven waaronder: bloeden, zweren, vernauwing van de slokdarm, waardoor slikken moeilijk, en eventueel, slokdarmkanker.


gerelateerde artikelen