Wat zijn de toepassingen van Castor olie voor het gezicht & haren?

September 17

Overzicht

Castor olie is een plantaardige olie afkomstig van de castor bean. Hoewel het vaak als een onaangename laxeermiddel gezien wordt, heeft castor olie nuttige toepassingen voor het haar en de huid. Ondanks het feit dat een olie, het heeft eigenlijk reiniging en antibacteriële eigenschappen waardoor het een populaire ingrediënt in de zeep en het kan worden gebruikt in alternatieve manieren om te profiteren van de huid en haren.

Olie methode reiniging voor het gezicht

Castor olie is een onderdeel van een gezicht reinigen routine genaamd de olie zuivering methode, die wordt beschouwd als een alternatief voor traditionele huidverzorging regimes. De theorie achter de oil cleansing methode is dat "wassen" van het gezicht met oliën help van vuil en olie beter dan wassen met zeep en water, ontdoen zal omdat olie andere olie effectiever lost. Hoewel deze theorie niet wetenschappelijk is bewezen, wellicht de oil cleansing methode proberen waard als u ontevreden met uw huidige huidverzorging producten bent. Castor olie wordt gebruikt vanwege zijn reinigende en anti-inflammatoire eigenschappen, maar kan eigenlijk uitdrogen sommige huidtypes; voor de reiniging van uw huid met de oil cleansing methode, Meng een kleine hoeveelheid castor olie met een gelijke hoeveelheid olijfolie en masseer in uw huid. Veeg schoon met een natte, warm washandje.

Haargroei behandeling

Het gebruik van castor olie voor haar heeft zijn wortels in het oude Egypte, volgens de e-museum in Minnesota State University. Egyptische vrouwen gebruikt ricinusolie, samen met rozemarijn, zoete amandel en Spar oliën, ter stimulering van de haargroei. Vandaag, het raadzaam in een handleiding over Afrikaanse kinderen van huid en haar verzorging van de Universiteit van Pittsburgh. Bij zuigelingen van Afrikaanse afkomst, kan castor olie worden gebruikt als een hair Tonic conditioner; Breng na het shampooing en kam door met een borstel met zachte borstelharen baby. Het kan ook worden toegepast op kinderen van haar voor wassen ter bestrijding van roos en/of een droge hoofdhuid.

Cosmetic Ingredient

Castor olie heeft vele commerciële toepassingen, waaronder een aantal in de cosmetica-industrie. Worden kan afgeleid in synthetische bloem geuren, waardoor het handig voor parfums, volgens een artikel van Palomar College; en het helpt kleurstoffen ontbinden als onderdeel van de lippenstiften.


gerelateerde artikelen