Hoe los slijm & slijm in een droge hoest

December 17

Hoe los slijm & slijm in een droge hoest

Een aanhoudende droge hoest kan irriterend zijn en soms zelfs pijnlijk. Het treedt op van een ontsteking van de keel en de luchtwegen, en produceert geen slijm of slijm. Er zijn echter een aantal belangrijke dingen u kunt doen dat zal los van congestie en bieden hulp.

Stap 1

Gebruik een vaporizer of een luchtbevochtiger in de kamer waarin je het grootste deel van uw tijd, of 's nachts terwijl u slaapt. Vocht in de lucht die je inademt zal je longen vochtig houden en helpen uw draai om slijm productieve hoest. Als u geen toegang tot de vaporizer of luchtbevochtiger, nemen een stomende douche, of gewoon stromend warm water in uw badkamer en verblijf in de kamer vol stoom kunnen helpen, zo goed.

Stap 2

Drink veel duidelijk zoals vruchtensappen, thee, of gewoon water. Verblijf goed gehydrateerd zal bieden uw lichaam met de extra vloeistof nodig als uw hoest veroorzaakt door een verkoudheid of een infectie wordt. Probeer rustgevende, stomende drankjes evenals, zoals hete thee met citroensap en honing, die irritatie in je keel verlichten kan terwijl je lichaam gehydrateerd.

Stap 3

Neem een decongestivum medicatie zoals pseudo-efedrine of phenylephrine, die allebei beschikbaar over de toonbank. Een decongestivum zal helpen verminderen van eventuele postnasal drip, die aan de krapte op je borst bijdragen kunnen.

Stap 4

Wrijf een menthol zalf op uw borst kunt ademen, vooral 's nachts. Menthol is afgeleid van pepermunt, en is een all-natuurlijke instrument om los en breken slijm in je longen, meldt de Universiteit van Maryland Medical Center.

Stap 5

Stoppen met roken van sigaretten, en te voorkomen dat in een rokerige omgeving terwijl u een droge hoest. Sigarettenrook zal irriteren je longen, en kan leiden tot een zelfs drogere, minder productieve hoest. Als je een roker, overwegen over te schakelen naar een nicotine kauwgom of patch totdat uw hoest verdwenen is.

Waarschuwingen

  • Als uw droge hoest verergert of bloed produceert, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Wat die u nodig hebt

  • Decongestivum
  • Menthol zalf
  • Vruchtensap of thee
  • Vaporizer of luchtbevochtiger

gerelateerde artikelen