Hoe vaak Girls wassen hun beha's?

January 18

Hoe vaak Girls wassen hun beha's?

Beha's vormen de basis van elke vrouw outfit, dus is het belangrijk om ze te behandelen met een beetje TLC. Studies tonen aan dat de gemiddelde vrouw negen beha's bezit. Je zou denken, dus dat bras vrij vaak gewassen zou krijgen. De waarheid is, er is geen duidelijke antwoord voor hoe vaak vrouwen wassen hun beha's, maar er zijn meer solide regels over hoe vaak ze moeten.

Algemene regel

In het algemeen, experts raden het wassen van uw beha elke twee tot vier draagt. Dit hangt af van uw niveau van activiteit en hygiƫne, dus het moet worden aangepast volgens uw levensstijl. Dames die meer transpireren kunnen wil wassen hun beha's die om de twee draagt terwijl dames die een beetje droger blijven mei zitten kundig voor maximaal vier draagt gaan tussen de wasbeurten.

Sport beha 's

Sport BH's hebben verschillende regels--als je ze dragen wanneer daadwerkelijk uit te werken. Omdat uitwerkend overmatige transpiratie voor de meeste dames veroorzaakt, wordt het passend geacht te wassen van deze BH na elk gebruik. Als u niet kunt ze om wat voor reden wassen, willen op zijn minst spoel ze in koud water te verwijderen een aantal van het zweet verzameld.

Handen wassen

Handen wassen is altijd voorkeur over machine wassen als het gaat om de beha's. Handen wassen is zachter op uw beha en zijn levensduur zal toenemen. Alles wat u nodig hebt is koele water en een milde, zachte zeep. Koud water helpt uw beha te houden zijn elasticiteit. Machine wassen uw beha is OK, echter de meer zachte u bent met uw beha, hoe langer het zal duren je. Als je geen tijd bij de hand hebt wassen, de zachte cyclus op uw wasmachine gebruiken en zorg ervoor dat u uw beha gesp voor het gooien van het. Dit zal helpen om het te houden van draaien en afbramen in de afwas.

Bustehouders te drogen

De dezelfde fundamentele regel geldt voor de beha's zoals doet het wassen ze drogen--worden zacht! Hang uw beha drogen is altijd beter om de machine drogen. Warmte verslechtert uw beha sneller. Hang uw beha door de bandjes of leg het op een handdoek met de kopjes naar boven. Dit zal helpen hen hun vorm handhaven.


gerelateerde artikelen