Muay Thai kan versterken Shin botten?

January 22

Muay Thai kan versterken Shin botten?

Muay Thai ontstaan tijdens de migratie van stammen uit China naar Thailand in de 12e en 13e eeuw, zegt Tsjaad Boykin in "Muay Thai kickboksen." Opleiding van de douane van deze vroege periode opgenomen shin bot conditioning, de praktijk van die die met zich meebrengt de stammen van rubber, bananen en palmbomen, evenals rollende harde voorwerpen tegen de schenen schoppen. Sommige beoefenaars nog steeds dienst deze traditionele conditionering methoden; echter, tegenwoordig meeste Muay Thai beoefenaars kick zware tassen en pads te versterken hun schenen.

Wolff's Law

Wolff's Law is een wetenschappelijke theorie die het proces van aanpassing van het bot legt. Net zoals spieren sterker als gevolg van het herstel van de micro-tranen in spiervezels die zijn veroorzaakt door oefening, dus ook doen botten worden dichtere wanneer ze na een onderbreking herstelt. Wanneer een bot breekt, wordt deze door het lichaam in wezen herstelt door de pauze vullen met calcium, die in bot overgaat. Muay Thai strijders breken niet hun botten, niettemin. In plaats daarvan, ze veroorzaken micro-fracturen die vullen met calcium en nog sterkere en nog dichtere na verloop van tijd.

Veilige conditionering

Objecten die moeilijker dan uw schenen zijn schoppen kan beschadigen, terwijl objecten die nog steeds hard maar iets zachter dan de botten van uw shin zijn kicking ze versterken zal langzaam en veilig. Als zodanig, is de meeste effectieve manier om de conditie van de shin botten voortdurend schoppen pads en zakken, in tegenstelling tot de boomstammen, volgens Kru Tony Moore in zijn boek "Muay Thais." Harder of zwaarder pads en tassen kunnen versterken uw shin botten sneller zonder te beschadigen ze, omdat ze nog steeds zachter dan je botten. Ze zullen echter des te pijnlijker te schoppen, vooral tijdens de beginfase van uw airconditioning-programma.

Herstel

Het is natuurlijk te ervaren van pijn en ongemak voor een periode na de zitting van een conditionering; immers, bent u uw schenen verwonden. Uw lichaam zal deze letsels herstellen na verloop van tijd, maar u kunt helpen en hersteltijd versnellen door ijs toe te passen aan uw schenen. Vul een papier container met water en breng dit in een vriezer. Zodra het bevroren, verwijderen van de container uit de vriezer en scheuren uit een gedeelte van het papier, zodat het ijs wordt blootgesteld. Wrijf het ijs tegen je schenen totdat de pijn enigszins afneemt. Daarnaast verbruiken calciumsupplementen te helpen uw lichaam in micro-breuken te vullen en het creƫren van dichtere, sterkere botten.

Waarschuwing

Muay Thai conditioning methoden zijn potentieel schadelijk en kan leiden tot permanente bot en schade aan de zenuwen. Bovendien, Muay Thai als een sportcompetitie legt grote nadruk op middellange tot full contact gevecht en daarom zodanig gevaarlijk. Probeer niet tot voorwaarde van uw botten of deelnemen in vlagen vechten, tenzij u hebben ondergaan uitgebreide training met een erkende instructeur.


gerelateerde artikelen