Vitaminen voor keelontsteking

January 2

Vitaminen voor keelontsteking

Zere keel worden veroorzaakt door een verscheidenheid van ziekten, variërend van een eenvoudige koud tot volwaardige keelontsteking. Niet alleen een overlast, keelpijn zijn vaak een teken van virale of bacteriële infectie die medicatie nodig om te genezen. Er zijn bepaalde vitaminen die helpen bij bestrijding van infecties, geven je immuunsysteem een boost, maar zij doen niet het doden van de bacteriën die keelontsteking veroorzaakt, dus het is belangrijk u uw arts om te bepalen of u nodig antibiotica, zelfs als u besluit om ook supplementen.

Vitamine C

Niet alleen heeft vitamine C helpen uw immuunsysteem in het algemeen, maar het ook zou kunnen helpen met keelontsteking in het bijzonder. In haar boek "Recept voor Herbal Healing," gecertificeerd voedingsdeskundige Phyllis A. Balch verminderen merkt op dat het nemen van vitamine C kan sterk het risico van reumatische koorts en strep-geïnduceerde reumatoïde artritis als consequent genomen terwijl omgaan met keelontsteking. Balch beveelt 250 tot 500 mg vitamine C nemen vier tot zes keer per dag tijdens de zieken, maar zorg ervoor dat u contact opnemen met uw arts voordat ter aanvulling op deze niveaus.

Zink

Zink ook zou nuttig kunnen zijn voor keelontsteking in zowel bestrijding van de infectie en pijn te verlichten. Volgens kruidkundige Brigitte Mars in haar boek "The land almanak van Home Remedies", zink druppels kunnen remmen virale replicatie, zin zic kan bezuinigen op de mogelijkheid van toegenomen besmetting. Zink is ook een immune system builders. Mars raadt maximaal vijf druppels per dag die 15 mg zink voor tot een week, maar de controle met uw arts bevatten alvorens inname van meer dan 30 mg zink per dag te nemen.

Vitamine A

Vitamine A kan ook zinvol zijn bij de bestrijding van keelontsteking, omdat het kan versnellen de genezing van uw slijmvliezen, neemt nota van de Reader's Digest Association in haar boek "The Healing Power of vitaminen, mineralen en kruiden." De slijmvliezen in de keel zijn bijzonder gevoelig tijdens een boot van keelontsteking. De groep beveelt aan 50.000 IU vitamine a twee keer die per dag totdat de symptomen verbeteren, maar indien nodig meer dan zeven dagen, bezuinigen tot 25.000 IU per dag nemen. Moet u contact opnemen met uw arts voordat het consumeren van deze niveaus van vitamine A, als zij kunnen toxisch voor het lichaam, en neem vitamine A niet als u zwanger bent.

Overwegingen

Keelontsteking is afkomstig van bacteriën die vaak moet behandeling met antibiotica te doden. Zorg ervoor dat uw arts te raadplegen als u denkt dat u misschien lijden aan keelontsteking en Balch notities dat te nemen van de volledige ronde van antibiotica als u hen worden voorgeschreven. Anders zou de sterkste bacteriën blijven en vermenigvuldigen. Vitaminen doden niet de bacteriën; ze kunnen alleen helpen uw immuunsysteem bestrijden van de infectie.


gerelateerde artikelen