Met een fiets helpt u sneller?

January 15

Met een fiets helpt u sneller?

Met een fiets helpt niet u sneller uitvoeren. Dit is voornamelijk vanwege verschillen in de manier waarop die uw spieren in fietsen en lopen evenals de specifieke patronen van verkeer vereist voor elke activiteit worden gebruikt. Om een snellere loper, die je moet trainen door te voeren. Toevoegen van fietsen naar uw opleiding regime zal niet helpen die u sneller bereiken keer uitvoeren, hoewel het kan worden gebruikt als een effectief instrument is cross-training indien behoorlijk gebruikt.

De specificiteit en de variatie principes

De specificiteit beginsel stelt dat voor u tot een snellere loper, u moet voor het repliceren van de specifieke bewegingspatronen verplicht voor die activiteit. Hoe specifieker hoe beter. Om sneller wordt uitgevoerd, moet je zou consequent trainen door het uitvoeren van oefeningen ter vergroting van de snelheid zoals intervallen, die zijn uitbarstingen van snelheid gevolgd door gecontroleerde perioden van herstel en tempo loopt, die loopt enigszins presteerden boven je comfortzone. Joe Friel, een triatleet coach en auteur, vertelde "The New York Times" dat hij zijn atleten vertelt te geven fietsen voor een tijdje als zij willen verbeteren hun lopen tijden. De variabiliteit beginsel lijkt in tegenspraak met het principe van de specificiteit door te beweren dat wisselende activiteit wenselijk voor herstel is en om te voorkomen dat de stress van een enkele sport. Het antwoord ligt in de mate van variatie. Specifieke opleiding is altijd beter als het gaat om sneller uitvoeren; variatie van sport wanneer u zijn niet actief training of met lage intensiteit tijdens de training je spieren bij herstel kan echter nuttig.

Spiergroepen gebruikt in de wielersport Versus Running

Zowel fietsen en lopen gebruiken de meeste van de dezelfde spiergroepen van lagere-lichaam, maar de manier waarop ze gebruikt hen is anders. Fietsen vereist een soepele rotatie cadans van je benen, terwijl je bovenlichaam de beweging door de isometrische contractie ondersteunt. Bekijk uw uitpuilende triceps de volgende keer dat je bent een grote heuvel klimmen. Uw onderrug en buikspieren fungeren als een stabiliserende brug tussen uw bovenste en onderste lichaam. Je heupen blijven in uitlijning tijdens de rit. Hardlopen zet een veel groter gewicht dragende belasting op uw gewrichten en ook veroorzaakt meer koppel door middel van uw onderrug en heupen voortdurend doordat één been voor het andere. Je bovenlichaam moet zo ontspannen mogelijk te blijven.

Spiervermoeidheid

Fietsen wordt geloofd door sommige oefening trainers, fysiologen en professionele atleten te hinderen eigenlijk prestatie. Proberen de matige tot zware fiets overal van 10 tot 25 mijl en dan onmiddellijk vervolg met een korte termijn van de 1 - tot 2-mijl. Je benen zullen voelen zwaar en loden en uw pacing, zich gedwongen zal voelen. Dit is omdat beide van deze activiteiten een aantal dezelfde spiergroepen gebruiken en snel schakelen van fietsen naar lopen betekent deze spieren zijn waarschijnlijk al vermoeid. Efficiënt fietsen vereist grote, quadriceps, ongewenste gewicht toe te voegen aan een runner's benen ontwikkeld. De ontsteking van de spiervezels in je benen uit een zware Fietsen Training kan afhouden van uw vermogen om sneller zelfs dagen later. Sommige professionele triathleten die hebben overgestoken naar marathon training zal volledig ontslaan van de fiets tijdens de training voor de lange termijn.

Herstel en Speed Training

Herstel is een van de meest kritieke onderdelen van je run training. Zonder goede rust en herstel zullen alle uw harde training voor niets. U ook lopen het risico van letsel en gedwongen tijd af van opleiding. Opleiding tot een snellere loper zet een enorme hoeveelheid stress op het lichaam. Verder uw beenspieren vermoeiend door het mengen van matige tot zware Fietssessies met uw lopende trainingen om sneller een averechts effect kan hebben door spieren voldoende herstellen niet toe te staan en waardoor u tot een minder efficiënt en meer schade vatbaar runner. Omgekeerd, Fietsen gebruikt als een methode in het handhaven van uw algemene cardiovasculaire conditie tijdens het herstellen van een blessure die tijdelijk zijlijn u wordt uitgevoerd of als een recovery tool na een inspannende run, met behulp van zeer lichte weerstand te verminderen de zwaarte in je benen, nuttig kan zijn.


gerelateerde artikelen